2777
2789
عنوان

یه خبر نسبتا خوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 82 پست

سازمان بهداشت غلط کرد....نگفت که همین طوری دارن دکتراو پرستارا درگیر این بیماری میشن ومیمیرن...منکه کلا دیگه چیزی رو باور نمیکنم..امروز واقعا ترس وتوی چشمای شوهرم دیدم...میگفت کلا دارن ب ملت دروغ میگن..هرکی گرفته مرده

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

شده یه درصد که از دیشب تا امروز شده نوزده نفر فوتی و صد و سی و نه نفر مبتلا داره 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خدا کنه تا ۲۱ بره...من قراره برم مسافرت😔😔

تا اواسط فروردین هست تازه اگه مردم رعایت کنن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فدات  به خاطر همون قضیه رای و اینا 😁

میخوام یه تاپیک بزنم بیا 

یه تاپیکم برات زدم ابراز نگرانی کردم خدای نکرده سر نزنی یه علائم حیاتی از خودت نشون بدیا 😂

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
سازمان بهداشت غلط کرد....نگفت که همین طوری دارن دکتراو پرستارا درگیر این بیماری میشن ومیمیرن...منکه ...

شوهرت پرستاره 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
بله بله خفاش و مار خیلی سالمه مثلا ؟

😂👌

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
😭😭😭😭من مامانمو میخوااااام.....

قوی باش خوبِ من!
از این دوره‌ی کلافگی و بحران هم به سلامت عبور خواهیم کرد،
روح خسته‌ات را بعد از این فشارهای پیاپی در آغوش بگیر و آرامَش کن. بگو چیز مهمی نیست، تو سخت‌تر از این را هم پشت سر گذاشتی و مقاومت کردی، محکم بمان روح بلندپرواز من! قرار نیست همیشه میزبان درد باشی، روزها و اتفاقات خوب هم می‌رسند.
این طاعون را هم پشت سر خواهیم گذاشت، تاریکی‌ها کنار خواهند رفت، خورشید خواهد تابید و "باسیلِ" این تباهی و درد، در آغوش آفتاب داغِ امید، خواهد سوخت.
مراقبِ روحت باش و قوی بمان،
"امید" تنها روزنه‌ی گریز از این تاریکی‌ست...
قوی بمان...

مسئولینی که تا الان کرونا مثبت بودند یا مشکوک به کرونا:حریرچی، قائم‌مقام و.بهداشت(مثبت)محمود صادقی، نماینده مجلس(مثبت)مجتبی فاضلی، رئیس دفتر شبیری زنجانی( فوت شده)آیت‌الله شبیری زنجانی(مشکوک)محمد میرمهدی، مجمع تشخیص(مثبت)ربیعی، سخنگوی دولت ( مشکوک)تکمیل خواهد شد...@vezarate_amozesh

تو چین بعد دو ماه مهار شده گویا ولی چین کجا و اینجا کجا وقتی مراقبت های چین ادم میبینه کف میکنه  ...

عزیزم همچین میگید چین کجا و ایران کجا انگار ایران یه دهاته که هیچ امکاناتی نداره .واقعا دارین بی انصافی میکنید. حالا درست نظام درستی نداریم. اما ببین کل یگانها بسیج شدن و دارن به هم کمک میکنن. چین دو ماه پیش نمیدونست چطوری این ویروس رو مهار کنه. اما الان کل جهان دارن دنبال راه حل و مهارش میردن و پیدا هم گردن، ایران هم کم کار نکرده، 

دیگه اینقدر بی انصافی نکنید. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
هیچ وقت به تعداد نگاه نکنید چون تو ایران بیماریهای زمینه ای زیادی هست و روغن هایی که مصرف میشه واسه ...

اره سالم تره همش طبیعی عنکبوت و سوسک طبیعی خفاش طبعی اوق 

حالم بد شد😂

باشد که غم خجل شود از صبر ما...

نمکی، وزیر بهداشت:▪️قرنطینه خانگی بسیار حائز اهمیت است و قرنطینه به گونه‌ای که قبلا مطرح بود کار علمی نیست.▪️نگرانی ما از تعطیلی مدارس افزایش سفرهای برون شهری است.▪️از مردم خواهش می‌کنیم از مسافرت‌های غیرضروری پرهیز کنند و عاجزانه تقاضا می‌کنیم توصیه‌ها را جدی بگیرند.▪️ما در سطح و امکانات خود، به مردم اطلاع رسانی کرده‌ایم.◾️برای #تعطیلی_مدارس تصمیم گیری خواهد شد.@vezarate_amozesh

اخه بعضیافک میکنن روشن فکری  توی اینه  که هرچی بقیه میگن مخالفشو بگن اینا.....😒

من همیشه واقعیت میگم چه تلخ چه شیرین

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊