سازمان بهداشت جهانی گفته مرگ بر اثر ک رونا شده ۱درصدقبلا ۳درصد بود،قبلا هم گفتن بعداز یه مدتی خود ویروس مقاومتش کمتر میشه و به مرور از بین میره خداروشکر
عزیزم انرژی مثبت دادن به خودمون تاثیر فوق الهاده ای داره یه روحیه قوی رو با روحیه ی افسرده و معموم یکی میکنید؟استرسو ترس باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی میشه به خاطر ترشح کورتون درون ریز .امید و روحیه داشته باشید .به خدا توکل کنید دعا کنید اصول پیشگیری رو هم رعایت کنید ولی لازم نیست انقدر انرژی منفی دادن من خودم کادر درمانم البته دندانپزشکم ولی کم و بیش در جریانم ازون گذشته خواهرشوهرام پرستارن سرمم مثل کبک تو برف نکردم ولی واقعا به تاثییر امید و روحیه و انرژی مثبت هم ایمان دارم و همینطور به تاثییر منفی که انرژی های نا امید کننده میذارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
ببینید مهم نیست اونا خفاش و مار میخورن چون به حلال و حروم معتقد نیستن شاید اونام مشروب بخورن اما نه مثل ایرانیها غذاهاشون اکثرا سالمن حالا امکان داره توش موردایی هم باشن اما ما ایرانیها تو هر چیزی افراط داریم
دقیقا تو چین مردم از پشت پنجره هاشون ب هم امید میدادن ماها اصلا همش دوس داریم تو غم غصه باشیم
اینجا پا میشن میرن شمال عزیزم بدتر ویروس پخش میکنن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊