2777
2789
عنوان

یه خبر نسبتا خوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 82 پست
دوستان عزیزی ک میگین چرا روحیه نمیدین  روحیه الکی بدیم فعلا تنها کاری ازمون برمیاد اینه بشینیم ...

عزیزم انرژی مثبت دادن به خودمون تاثیر فوق الهاده ای داره یه روحیه قوی رو با روحیه ی افسرده و معموم یکی میکنید؟استرسو ترس باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی میشه به خاطر ترشح کورتون درون ریز .امید و روحیه داشته باشید .به خدا توکل کنید دعا کنید اصول پیشگیری رو هم رعایت کنید ولی لازم نیست انقدر انرژی منفی دادن من خودم کادر درمانم البته دندانپزشکم ولی کم و بیش در جریانم ازون گذشته خواهرشوهرام پرستارن سرمم مثل کبک تو برف نکردم ولی واقعا به تاثییر امید و روحیه و انرژی مثبت هم ایمان دارم و همینطور به تاثییر منفی که انرژی های نا امید کننده میذارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تو ایران ۲ ماه قبل اومده و خیلی آمار مبتلایان بالاس اما تشخیص ندادن ک رونا بوده 

من دونفرو میشناسم تو دو شهر مختلف میگن دو ماه پیش همین علایمو داشتنو ۱ ماه طول کشیده خوب بشن.فقط برای گروه حساس خطرناکه برای بقیه مثل سرماخوردگیه

این امارا واسه جهانه 

نه واسه ایران

ایران همه چیش فرق میکنه 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
بله بله خفاش و مار خیلی سالمه مثلا ؟

ببینید مهم نیست اونا خفاش و مار میخورن چون به حلال و حروم معتقد نیستن شاید اونام مشروب بخورن اما نه مثل ایرانیها غذاهاشون اکثرا سالمن حالا امکان داره توش موردایی هم باشن اما ما ایرانیها تو هر چیزی افراط داریم

دقیقا تو چین مردم از پشت پنجره هاشون ب هم امید میدادن ماها اصلا همش دوس داریم تو غم غصه باشیم

اینجا پا میشن میرن شمال عزیزم بدتر ویروس پخش میکنن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊