2777
2789
عنوان

بمیرم برای شمالِ مظلومم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 59 پست
من تهران تنهام هیچکیو ندارم حالمون خوبه ظاهرا ولی دلم نمیاد میترسم پاشم برم شهرمون تو خونه خودمو بچه ...

به خدا منم قرنطینه شدیم 😟

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

✅ پروفسور سميعي: سرما خوردگي كرونا در ايران عملا كنترل شده؛ كارآمدي پزشكي ايران بيش از چين و ايتاليا

رييس بيمارستان علوم عصبي هانوفر آلمان: ويروس كرونا كه يك نوع سرما خوردگي با كمترين خطر تلفات است در ايران عملا كنترل شده است

طبق استاندارد ها وقتي بيش از ده روز از آغاز  تاييد وجود يك بيمار مبتلا به ويروسي مثل كرونا در يك كشور مي گذرد وآمار مبتلايان كمتر از ۵۰۰ نفر است يعني بيماري در كنترل سيستم  بهداشتي آن كشور قرار دارد

اكنون كه بيش از يك ماه از تشخيص اولين مورد مبتلا به سرماخوردگي كرونا مي گذرد و تعداد بيماران قطعي مبتلا به كرونا به صد نفر نمي رسد يعني سيستم بهداشتي ايران كارآمدي خود را نشان داده است و از چين و ايتاليا و كره جنوبي موفق تر عملكرده است.

/سرما-خوردگی-کرونا-در-ایران-عملا-کنترل-شده-کارآمدی-پزشکی-ایران-بیش-از-چین-و-ایتالیاست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

به خدا منم قرنطینه شدیم 😟

به شوهرم گفتم از امروز سرکار نره ببینیم خدا چی میخواد اگه تا حالا یه ناقل نشده باشه نگرانم خیلی 😞

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

کاش حداقل الان که ورودی شمالو نمیبندن این کساییکه خونه و ویلا اجاره میدن اجاره ندن تا دمشون بذارن رووکولشون بذارن برگردن شهر خودشون😒والا مریضی با خودشون همه جا میبرن

⛔ *توجه*⛔

این همه خبر بد شنیدیم حالا اولین نفری که خبر خوب میده بهتون منم

واکسن درمان ویروس کرو  نا توسط دانشمندان استرالیایی داره تست و به مرحله تولید انبوه میرسه.

از روز جمعه واکسن تولید شده و رو حیوانات تست میشه، گفتن که یک هفته واسه تکمیل این واکسن زمان میبره. کاملا امیدواری نشون دادن و گفته میشه که قسمتی از ویروس که به اسم *پروتئین اسپایک* معروفه رو شناسایی و مورد هدف قرار دادن.

اینم لینک اثبات خبر از سایت دانشمندای استرالیایی

https://www.uq.edu.au/news/article/2020/02/significant-step’-covid-19-vaccine-quest

موفق باشید🌹

بابا حالا یه سریا شعور ندارن. دولت بیاد جاده رو ببنده. تو ایتالیا جاده ها رو بستن و با نیروی نظامی مواظبت میکنن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
✅ پروفسور سميعي: سرما خوردگي كرونا در ايران عملا كنترل شده؛ كارآمدي پزشكي ايران بيش از چين و ايتاليا ...

انقد کنترلشون خوبه که بعد انتخابات مورد مشکوک نداشتیم مستقیم چنتا فوتی داشتیم😐

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

واقعا چجوری میرن مسافرت تو این شرایط ،انگار متوجه اهمیت مساله وعمق خطر نیستن   اگه همه رعایت کنن رفت وآمد غیر ضروری وسفرهای غیر ضروری کم بشه بهتر میشه مدیریت کرد وویروسا نابود کرد ولی متاسفانه همیشه عده ای هستن که برخلاف جهت آب شنا می کنن 

😔😔😔😔

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊