2777
2789
عنوان

بمیرم برای شمالِ مظلومم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 59 پست
اصلا شمال امکانات نداره هیچی هیچی فقط اتاق قرنطینه دارند اونوقت چطوری میشه جون سالم به در برد  ...

من خودم بیمارستانم جز یه ماسک ساده زپرتی که شیفت به شیفت شمارش میشه با همراها و ملاقاتیای هردم به دقیقه و بدون ایزولاسیون فقط خدا مارو نگهداشته تا مفتضحانه نمیریم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یه کلیپ دیدم از مدیریت چین عالی بود میگفت همه تو قرنطینن فقط افراد سالم حق دارن روزی یه بار ...

ایران دوملیون نفر میمیرن امار دقیقم نمیدن که،کی به کیه 

اخرش میگن ۲۰۰ نفر مردن

من خودم بیمارستانم جز یه ماسک ساده زپرتی که شیفت به شیفت شمارش میشه با همراها و ملاقاتیای هردم به دق ...

خدا کمکتون کنه به حق فاطمه زهرا خسته نباشین واقعا سخته ما تو خونه نشستیم می‌ترسیم خدا اجرتون بده 

من خودم بیمارستانم جز یه ماسک ساده زپرتی که شیفت به شیفت شمارش میشه با همراها و ملاقاتیای هردم به دق ...

خدا خودش حافظ و نگهدارتون باشه و حفظتون کنه.منم عموم متخصص عفونی و بی نهااااایت نگرانشم.بی نهاااایت.

به شوهرم گفتم از امروز سرکار نره ببینیم خدا چی میخواد اگه تا حالا یه ناقل نشده باشه نگرانم خیلی 😞

به خدا شوهر منم تو اتوبوسرانی تهرانه امروز چهار روزه تو خونه نشسته اخه بچه کوچیک داریم میترسم برا اون گفتم نرو ببینم چی میشه 🤒🤒

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
فکر کردی تو خود تهرانم امکانت هست نه نیست چون اصلا هیچی از این ویروس نمیدونن 

علاوه بر تجهیزات از نظر پزشکی و دکتریم امکانات خوبی نداریم

ها دلبر عشق و عاشقیه دا ها دلبر شه یار مازرونیه دا 

عزیرم انشالله خداوند بهتون سلامتی بده واقعا پرسنل بیمارستانها دارند با جونشون بازی میکنن  دعای امام زمان پشت و پناه شماها هست انشالله

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم این بیماری خیلی نیاز به دکتر و دارو نداره. بیشتر نیاز به تجهیزات برای کنترل واگیر داره. 

خب دیگ شمال همین تجهیزاتشم نداره متن تاپیکو نگا

ها دلبر عشق و عاشقیه دا ها دلبر شه یار مازرونیه دا 
من تهران تنهام هیچکیو ندارم حالمون خوبه ظاهرا ولی دلم نمیاد میترسم پاشم برم شهرمون تو خونه خودمو بچه ...

من خودم شمالم. والا بخدا منم با بچم تو خونه حبسم يك هفته بيشتره كه رنگ بيرونو نديدم. فقط دارم فحش ميدم به يه عده بيشعوووووورررررر

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..