2777
2789
عنوان

چطوری حرفامو به همسرم بگم که بشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 60 پست
حزفاتو کم کن.جذاب کن مثلا بگو یه چیزی میخواستم بگه ولش کن باشه بعدا همیشه از این روش استفاده نکن .به ...

اتفاقا اصلا اینطوری نیستم اصلا ازش سوال نمیکنم راجع به هیچ چیز 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترین آمار طلاق بین ۳ تا ۵ سال اوله ازدواجه

و همه اطرافیانم شامل خودم ۶ ماه بعد ازدواج مثل چی پشیمون شدن و میگفتن دلشون میخواد جدا بشن....اما با گذشت زمان و شناخت بهتر و رفع سوتفاهم ها همه چیز بهتر میشه

زندگی مشترک زحمت داره باید صبور باشید و مطالعه کنید و فیلم ببینید تا به اون چیزی که میخواید برسید

ن اوایلش خیلی ضربه خوردم از بقیه وکارای خونوادش کمکش نمیدادن خودش خوبه در کل ناراحتی از مادرش خیلی ح ...

انقد نگو طلاق براش عادی میشه

ی بتر دیدی خدای نکرده مشکلات جدی شد اونموقع محکم بگو تا بخودش بیاد و بترسه

بهترین روش  درد دلتو تو واتس براش بنویس بگو ک احتیاج داری باهاش حرف بزنی

پیام میدم جواب نمیده اصلا 

حرفا و درخواست ها رو اول با پيام براش بفرست و ازش بخواه روزي چند ساعت زمانش براي تو بذاره 

روزی نیم ساعتم واسه من وقت نداره 

اتفاقا اصلا اینطوری نیستم اصلا ازش سوال نمیکنم راجع به هیچ چیز 

سوال نه.صحبت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
انقد نگو طلاق براش عادی میشه ی بتر دیدی خدای نکرده مشکلات جدی شد اونموقع محکم بگو تا بخودش بیاد و ب ...

مشکلی نداریم من ی مدت افسردم بخاطر بچه ک ازدستش دادیم اونم سرکار میره شب میاد مادرش خیلی ناراحتم کرده چون دوست دارم یمدت مادرشو بی محل کن بلکه بخودش بیاد ولی شوهر من خیلی صبور دل رحمه مادرش بهم حرف زد دلم نمیخواد قیافشو ببینم دوست ندارم صداشو بشوم زنگ میزنه مجبورم جوابشو بدم 

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
نمیدونم این حرفی که میزنم چقدر درسته چقدر غلط ولی من اگه جای شما بودم تو یه کاغذ براش مینوشتم من یه ...

تو محل کارش خیلی اذیت میشه نامه بذارم ببره سر کار همه چی بدتر میشه. ولی. جمله هایی که بکار بردید خیلی خوب بود بکار میگیرمشون حتما 

بیشترین آمار طلاق بین ۳ تا ۵ سال اوله ازدواجه و همه اطرافیانم شامل خودم ۶ ماه بعد ازدواج مثل چی پشی ...

اره واقعا منم بعد چندسال بهتر راه میام واقعا نمیتونم از دستش بدم انگار از پوست گوشت خودمه

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
پیام میدم جواب نمیده اصلا 

مردی که سرد شد نسبت به عشقش شک نکن از جای دیگه داره گرم میشه .پیاماتو خوندم تو تاپیک تو به هر دری زدی از لحن اروم تا عصبی از پیام تا صحبت با کلام ولی هیچ افاقه نکرده  صدتا نامه هم بنویسی فایده نداره فقط دیگه توام پیگیرش نباش تا زنگ نزده نزن تا اس نداده نده تا خودش ازت سوالی نکرده چیزی نگو

مشکلی نداریم من ی مدت افسردم بخاطر بچه ک ازدستش دادیم اونم سرکار میره شب میاد مادرش خیلی ناراحتم کرد ...

کاری نکن ب مامانش بی محلی کنه مردی ک بتونه ب مادرش بی اعتنا بسه به زنشم بی اعتنا میشه بااین ترفندی ک پیش گرفتی اولین نفری ک ضربه میخوره خودتی 

سعی کن اونو تو جریان خودتو مامانش قرار ندی

و خیلی سنگین با مامانش صحبت کن ولی نه بی احترامی بذار اونا بخودشون میان الان شاید نفهمن چن سال بعد میفهمن خدا جای حقه مطمئن باش

بهش پیام بده همیه حرفاتو بزن حتی اگه جوابتو نداد حداقلش میدونی حرفاتو زدی واونم خونده احساس سبکی میکنی منم حرف زدن باشوهرم خیلی سخته بهش پیام میدم حتی اگه جوابمو نده میدونم خونده وخودمم احساس سبکی مبکنم

من وقتی از چیزی شاکی باشم و بخوام ب همسرم بگم ، میگم عزیزم بشین کنارم و به مدت ۱۰ دقیقه به غر غرهام ...

ااوووووووف اصلا جواب نمیده اصلا. هر کلاسی بگی رفتم از س کس و ارتباط کلامی و مهارت زندگی و تمام استوری روان‌شناس‌ها رو میذارم فقط فرار میکنه واقعا اذیتش نکردم اصلا هرگز بهش گیر ندادم کلا چند روز رفتم پیشش کلا ده تاکلمه حرف نزد گفتم بیا اینارو ببینیم آخرش باهام دعوا کرد