2777
2789
عنوان

چطوری حرفامو به همسرم بگم که بشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 60 پست
کاری نکن ب مامانش بی محلی کنه مردی ک بتونه ب مادرش بی اعتنا بسه به زنشم بی اعتنا میشه بااین ترفندی ک ...

نه  بی احترامی نمیکنم ب مادرش اصلا به شوهرمم میگم احترامشو داشت باش یا پول بده یا کادو اینو اینجا میگم ک بی محلش کنه مادرشوهرم خیلی حرفا بهم زد و اگ از پسش بر بیاد ومیدید شوهرم ب حرفشه کاری میکرد شوهرم ازم دورشه از من چنبار بد گفت میگه با سیاست باش  جلو زنت نمیدونم سوارت میشه زنت از این حرفا دلمو شکونده وهر بار بخشیدمش منم دل دارم غرو ر دارم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
منم تقریبا مشکل تورو داشتم اصلا سمتش نرو بی صدا باش سکوت کن اون پیگیر میشه ک چیشده تو ساکتی نگرانش ...

خیلی هم این کارو کردم ولی دیدم همش داریم دورتر میشیم. 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما گلایه زیاد میکنی که حوصله تو نداره

نه اصلا فقط میخواستم به حرفام گوش بده. خیلی سختی کشیدیم تا باهم ازدواج کنیم الانم ازدواج کردیم فکر میکردم همه سختی‌ها تموم شد ولی انگار بدتر شروع شد 

نه اصلا فقط میخواستم به حرفام گوش بده. خیلی سختی کشیدیم تا باهم ازدواج کنیم الانم ازدواج کردیم فکر م ...

ازدواج همش مهارته.همسرداری بلدی میخاد.کانال عقل عاشق عشق عاقل رو تو تلگرام سرچ کن.جوین شو بخون.ببین چقد قشنگ راهنمایی کرده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
معلومه پرچوته ای😂لپ مطلبو بگو همیشه

بخدا اصلا اهل حرف زدن نیستم اگه همون ده تا کلمه هم حرف نزنم دیگه هیچی حتی سلام نمیگه وقتی منو میبینه 

بخدا اصلا اهل حرف زدن نیستم اگه همون ده تا کلمه هم حرف نزنم دیگه هیچی حتی سلام نمیگه وقتی منو میبینه ...

پس روی رابطه تون باید کار کنی 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چطوری بپرسم؟؟؟؟ 

نمیدونم ولی بنظرمن کاراش وحرکاتش نشون میده سردشده پشیمونه والا چ دلیلی داره این رفتارا هرچقدم مشکلات زیاد باشه نباید این رفتارارا داشته باشه بنظرم رفتاراش طبیعی نیست منم باشم خیلی بهم بر میخوره حس میکنم بی ارزشم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
آخه هیچ کدومش نیست. نسبت بهم بی تفاوت شده اصلا. اصلا هیچ علاقه ای توش نمیبینم. آخه کسی کسی رو دوست د ...

سلام براتون درخواست دوستی فرستادم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،