2777
2789
عنوان

چطوری حرفامو به همسرم بگم که بشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم این حرفی که میزنم چقدر درسته چقدر غلط ولی من اگه جای شما بودم تو یه کاغذ براش مینوشتم من یه نیازایی دارم که حرف زدن و صحبت کردن با شوهرم شاملش میشه ماام کنار همیم که نیازای همو رفع کنیم یه وقتی بذار در مورد یه سری مسائل باهم صحبت کنیم اگه راهمون اشتباهه حالا که هنوز اتفاقی نیفتاده تجدید نظر کنیم 

کاغذ میدادم دستش میگفتم رفتی سر کار بخون  یا میذاشتم تو اتاقش بعدا زنگ میزذم که فلان کاغذو گذاشتم فلان جا بخون  

همین هارو بخود همسرت هم گفتی؟

آره ولی اصلا نمیمونه که گوش بده همش از حرف زدن فراریه همش حرفام نصفه نیمه میمونه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

من وقتی از چیزی شاکی باشم و بخوام ب همسرم بگم ، میگم عزیزم بشین کنارم و به مدت ۱۰ دقیقه به غر غرهام گوش بده چون تو شوهرمی و وظیفته و اصلا ب تو نگم ب کی بگم پس؟!

کتاب بخونید خانم ها در مورد آقایون و ب همسرتون هم کتاب بدید بخونن در مورد خانم ها

اگرم کتاب خون نیست، وقتی اومد خونه بگید عزیزم بشین کنارم پنج دقیقه باهم کتاب بخونیم و براشون از خانم ها بخونید

مردها دوست دارن بدونن چقدر و از چی میخواید بگید اینطوری راحت کنار میان با اون موضوع

بهترین روش  درد دلتو تو واتس براش بنویس بگو ک احتیاج داری باهاش حرف بزنی

اما به نظر من اصلا نگه احتیاج داره باهاش حرف بزنه. الان یه کم فاصله خوبه. الان وقت مظلوم نمایی یا ابراز نیاز نیست. حالا که نسبت بهش بی تفاوت شده و نمیخواد حرفاشو گوش بده، پس حرف زدن فاصله رو بیشتر میکنه

براش ویس کن حرفاتو

اون کم محل شده تو توجهتو دریغ نکن .میبینی حضورا اهمیت نمیده حرفاتو توو پیام براش بفرست لحن کلامت محبت آمیز باشه ک برداشتش غلط نشه

هرزگاهی درطول روز به هربهانه ای براش پیام بزن دلبری کن ودر آخربگو دلتنگ صداتم تا تماس بگیره

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
تو از نظر خودت حرف داری ولی از دید شوهرت غر غری بیش نیست که داری رو مخش رژه میزی

واقعا؟؟؟؟؟ خوب پس چیکار کنم؟؟؟ آروم هم میگم عصبی بشم داد میزنم در هر صورت گوش نمیده 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
همچنان داری ادامه میدی یاجداشدی؟

ن اوایلش خیلی ضربه خوردم از بقیه وکارای خونوادش کمکش نمیدادن خودش خوبه در کل ناراحتی از مادرش خیلی حالمو خراب کرد چنبار بهش گفتم طلاق حتی بعد عروسی میگ ده سالم خونه بابات بشینی طلاق نمیدم زورش میاد میگ میکشمت بخوای یروز بخوای شوهر کنی😛😜 دوسش  دارم ولی دوسم داره یچیزی داره نمیدونم چی ولی همین چشاشو میبینم نمیتونم ازش بگذرم الکی بهش میگم طلاق چون همش تنهام خودشم کم حرفه الان سه شبه هم پیشش نمیخوایم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
آره ولی اصلا نمیمونه که گوش بده همش از حرف زدن فراریه همش حرفام نصفه نیمه میمونه 

معلومه پرچوته ای😂لپ مطلبو بگو همیشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲