2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم همینطوره ک مبگید یعنی تا اخر عمر با عشق باید خدافظی کرد 

دقیقا همینطوره 

فقط میتونی شبا تو خواب و رویات ببینیش... 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

من ازدواجم سنتی بود و بعداز ازدواج عشق به همسرم رو تجربه کردم

خوب تو مجردی هم هر کسی دنیایی واسه خودش داره اما توازدواج نمیشه قلبت به مغزت غلبه کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من بدون عشق ازدواج کردم الان ۵ سال گذشته و یه دختر دارم ولی هنوز عاشقش نشدم.

مثلا میخواستم عاقلانه ازدواج کنم نه عاشقانه ولی اشتباه کردم زندگی بدون عشق خیلی بی معنیه هر چند الان دیگه از وقتی دخترم دنیا اومده همه عشقم شده و این درد کمتر شده.

شوهرمم آدم بدی نیست یعنی مثل خودم که کامل نیستم اونم یه آدم معمولیه ولی هیچوقت حس عشق بهش نداشتم ولی دوسش دارم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
فک کنم همینطوره ک مبگید یعنی تا اخر عمر با عشق باید خدافظی کرد 

نه باااباااا ینی چی باید خدافظی کرد

عشق واقعیتونم اگر باهاتون بدرفتاری کنه ازش متنفرمیشین، ادم باید کسیو انتخاب کنه که آدم باشه به اصطلاح و اخلاق داشته باشه

من خودمم یه نمونه بدون حس بودم ولی نامزدم دوستم داشت و عاشقم بود چن سال بله رو گرفت الانم یازده ماهه عقدیم عاشقشم عاااااشق پ همه مث هم نیستن خیلیا با عشق ازدواج کردن و الان زندگی بدون عشقی دارن و خیلیا هم بدون عشق ازدواج کردن و الان زندگی شون پر از عشق و محبته

هوا خوبه چون تو هوامو داری💕