2777
2789

عموم اینا دیروز ناهار خونه ما بودن ناهار  جوجه داشتیم 

بعد از تو بشقاب پلو  عموم مو درومد  ما هم اصلا سر سفره متوجه نشدیم 

فقط بابام متوجه شد  بعد بابام بشقاب عمومو گذاشت کنار   دیس پلو رو گذاشت جلو عموم 

بعد مادر تا اومد  دیسا خالی بود  سری بشقاب دهنی عمومو گذاشت جلو مامانم  مامانمم متوجه  نشد خورد بعد که رفتن بابام گفت از تو بشقاب پلو برادرم مو درومد بعد مامانم تازه دوهزاریش افتاد که پلو دهنی داداششو داده مامانم خورده 

رسما بابام مامانمو بی ارزش کرد 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چه حرکت زشت و مزخرفی

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱 با عطر گل های بهاری و شکوفه های گلاس🌺با عطر امید و ارزو 🎀❤️ و دختری با عطر و بوی هنر و انگیزه و ظرافت ☘️ اگه امضامو دیدی خیلی خوشحال میشم اگه به نیت قبولی تو کنکور و رشته و دانشگاه موردعلاقم برام یه صلوات بفرستی💜اگه فرستادی بهم بگو تا برات حمد بخونم💜بوس بوسی بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بابات کارش زشت بود

مامانت ناراحت نشد؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خیلی بابات کارش زشت بودمامانت ناراحت نشد؟

چرا ناراحت شد  از صبحه داریم بحث میکنیم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

یعنی دیگه برنج نموند مامانت بخوره؟

برنج دهنی عمومو خورد 

من ی بار خاله و شوهرخاله م رو دعوت کردم 

وسط غذا دست خاله م خورد به کاسه ماست و ریخت، من سریع دستمال آوردم گذاشتن روی ماستا و غذا رو ادامه دادیم، وااااای شوهر خاله م شروع کرد غر زدن، حالا من و شوهرم که صابخونه بودیم می‌گفتیم چه عیبی داره ریخته دیگه؟!  شوهر خاله م انقد ددر غر زد، دیگه نه دعوتشون کردم نه رفتم خونه شون 

چرا مامانت چیزی بهش نگفت؟!چرا توهمون لحظه بشقاب و برنداشتی؟!؟

چون من نمی دونستم داخلش مو بود