2777
2789

بچه لیلا ب زن عموش (صبا)زنگ میزنم و میگه میایم با هم بریم بیرون تفریح ناهار

صبام بخاطر بچه شوهرشو راضی می‌کنه و میرن

صبا و شوهرش دو نفرن و یک مرغ و شیرینی و بستنی و ضرف و ضروف یکبار مصرف میبرن

لیلا اینا هفت نفرن و یک مرغ و میوه و آجیل و برنج و تخمه میبرن 

وسطای تفریح لیلا میگه وقتی برگردیم برای بچه ها لبو و نخود چی کشمش میخرم (منظورش این بود شوهر  صبامثل دفعه قبل بخره باز،چون وضعیت مالی شون بهتر از لیلا ایناست)

و این جمله رو دوبار دیگرم جلو بچه ها ش تکرار می‌کنه

و همه حتی صبا و شوهرش متوجه شدن منظورش این ک شوهر صبا بخره

حالا

سوال اول جای صبا و شوهرش بودین میخریدین؟؟

و سوال دوم نظرتون راجع به لیلا و حرفش چیه

جای صبا بودم هیچی نمیخریدم باهاشون بیرونم نمی رفتم قصدشون سو استفاده است

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دین چیز به روابط دو طرف بستگی داره 

من جای صبا باشم با توجه به روابط خانوادگی ای که داریم، اگر با خواهر شوهرم بریم بیرون میخرم چون خواهر شوهرم اهل جبران ه و هر موقع کاری ازش خواستیم انجام داده، با جاری بریم بیرون انبار رو میخرم چون جلو بچه ها گفته و بچه ها نباید وارد بحث بزرگترها بشن اما دیگه با اون جاری رفت و آمد نمیکنم چون تا الان هر موقع کاری داشتیم، حتی تلفنشون رو هم جواب ندادن 

در عین حال اگر جای جاری، زن داداشم بود باز میخریدم چون باز هم زن داداشم دختر خوبیه و اهل جبرانه و کاری داشته باشم حتما میتونم رووش حساب کنم 

اما در کل آدم هایی مثل لیلا اهل جبران نیستن پس اگر صبا ناراحته از این رفتارش بهترین کار اینه که رفت و آمدش رو کم کنه