2777
2789
عنوان

کیا بی عشق ازدواج کردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 156 پست
من بدون عشق ازدواج کردم الان ۵ سال گذشته و یه دختر دارم ولی هنوز عاشقش نشدم. مثلا میخواستم عاقلانه ...

ب این فک میکنم مگ چند بار قرار زندگی کنم ک کنار یکی باشم ک دوسش ندارم

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی رو دوس داشتم شدید که واسش گریه میکردم ولی اون اصلا به روی خودش نمیاورد البته یه حرکتای میزد من تو عالم دختری اون رو عشق تصور میکردم خلاصه درگیر یه عشق یه طرفه بودم،،وقتی شوهرم اومد خواستگاری خانواده بهم گفتن کلی گریه کردم ولی بعدش راضی شدم  خدا شاهده تا ۵ماه اول اصلا شوهرم رو دوس نداشتم همش دعام این بود میشه یه روزی عاشقش بشم،،ولی دعای این روزام اینه کاش کمتر دوسش داشته باشم،،اینقدر که دوسش دارم و عاشقشم 

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من یکی رو دوس داشتم شدید که واسش گریه میکردم ولی اون اصلا به روی خودش نمیاورد البته یه حرکتای میزد م ...

الحمدلله خداروشکر

روحیع گرفتم

صدسال عشق روزافزون آبجی

هیچوقت واسه زندگی تون از نظر آدمهای دیه کمک نگیرین مخصوصا تو این مورد چون همه مث هم نیستن شاید تصور اونا از عشق چیزی دیه باشه آدمها باهم فرق دارن

هوا خوبه چون تو هوامو داری💕 

اگه اول از دواج کنید بعد عاشق بشید پایدار تره چون عاشقا همین ک بهم میرسن به مرور کم میشه از عشقشون اصلا عاشقا مث لیلی و مجنون و اینا اگه بهم میرسیدن ک عشقشون زبانزد نمیشد 

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است
نه باااباااا ینی چی باید خدافظی کرد عشق واقعیتونم اگر باهاتون بدرفتاری کنه ازش متنفرمیشین، ادم باید ...

کاش یکم بداخلاق بود ک همون دلمو آروم میکرد

من یکی رو دوس داشتم شدید که واسش گریه میکردم ولی اون اصلا به روی خودش نمیاورد البته یه حرکتای میزد م ...

ووووووای تو منی یا من توام دقیقا گذشته من و الانه منو توصیف کردی عزییییزم دقیق و موبه مو

الحمدلله خداروشکر روحیع گرفتم صدسال عشق روزافزون آبجی

ممنون عزیزم ان شاءالله 😘😍

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
اگه اول از دواج کنید بعد عاشق بشید پایدار تره چون عاشقا همین ک بهم میرسن به مرور کم میشه از عشقشون ا ...

خب ترسم اینه بعدش عاشق نشم کلا دوسدارم اول بشناسم عاشق شم بعد ازدواج 

ای بابا چ بد چرا؟

خیای بهم بد کرد خیلی تا اینکه یه مدت گذاشتم رفتم نبودم براش سخت شد نتونست تحمل اومد دنبالم به اشتباهش پی برد رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرد ولی دیگه برا من مهم نیست 

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام