2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین تو هفته ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 31546 بازدید | 68 پست
عزیزم حواست باشه ی موقع زبونم لال مث بچه من نشده باشه ک ۸ هفته بود ولی از ۶ هفته ب این ور دیگ رشد نک ...

شما کار خاصی یا چیز خاصی کرده بودی ک رشد نکرد؟؟

میشه دعاهاتون رو روانه زندگیم کنین؟؟؟😗😗😍😍
البته سه روز قبل سونوی شکمی سونوی واژینال رفتم اون گف قلبشم میزنه و همه چی طبیعیه توروخدا بگین کدوم ...

عزیزم قلب بچت تشکیل شده ولی با سونو شکمی دیده نمیشه

با واژینال دیده شد پس درسته خیالت راحت باشه❤

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته سه روز قبل سونوی شکمی سونوی واژینال رفتم اون گف قلبشم میزنه و همه چی طبیعیه توروخدا بگین کدوم ...

😐😐قد ی سماقه عه خو معلومه واژینال دقیقه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

اره😐سونوتو عوض کن

یجا دیگم برو بنظرم 

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

سونو واژینال زودتر از شکمی قلب رو نشون میده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ولی من قلبم همون موقع شنیدما

اون موقع برای شما گزاشتن صداشو بشنوی

بچتون کامل تشکیل شده و جنسیتش مشخص شده

ماه دوم میتونستی قلبشو ببینی ولی معمولا صداشو نمیزارن چون برای جنین مضره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اون موقع برای شما گزاشتن صداشو بشنوی بچتون کامل تشکیل شده و جنسیتش مشخص شده ماه دوم میتونستی ...

ن دوس ندارم مامان بشم شرایزش ندارم منطورم مشاهداتم بود شنیده هام‌از دیگران

میشه دعاهاتون رو روانه زندگیم کنین؟؟؟😗😗😍😍
شما کار خاصی یا چیز خاصی کرده بودی ک رشد نکرد؟؟

عزیزم من همون ماه اول باردارشده بودم با روزی دوتا متفورمین و کلا ۵ روز اقدام تو ماه بسیاااار خوشحال بودم ولی نمیدونستم و اسپرم شوهرم ضعیف بوده ک بعد از سقط فهمیدم و تو بارداریم لک بینی داشتم

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
عزیزم قلب بچت تشکیل شده ولی با سونو شکمی دیده نمیشه با واژینال دیده شد پس درسته خیالت راحت باشه❤

تو روخدا راس میگی از وقتی از دکتر اومدم حالم خیلی خرابه خیلی میترسم امیدم به خداست

ن دوس ندارم مامان بشم شرایزش ندارم منطورم مشاهداتم بود شنیده هام‌از دیگران

هر کی بهت اطلاعات داده غلط بوده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.