سلام من با حساب اولین روز پریودیم باید هشت هفته و چهار میشد حاملگیم ولی رفتم سونوی شکمی گفت 6هفته و دو روزه !هم ساک حاملگی بود هم جنین ولی گفت قلبش تشکیل نشده گفت ده روز دیگه باز دوباره برم خیلی نگرانم کسی تا حالا مشکل منو داشته که بعدا همه چی اکی شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته سه روز قبل سونوی شکمی سونوی واژینال رفتم اون گف قلبشم میزنه و همه چی طبیعیه توروخدا بگین کدوم ...
سونو واژینال زودتر از شکمی قلب رو نشون میده
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ماه دوم میتونستی قلبشو ببینی ولی معمولا صداشو نمیزارن چون برای جنین مضره
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم من همون ماه اول باردارشده بودم با روزی دوتا متفورمین و کلا ۵ روز اقدام تو ماه بسیاااار خوشحال بودم ولی نمیدونستم و اسپرم شوهرم ضعیف بوده ک بعد از سقط فهمیدم و تو بارداریم لک بینی داشتم
دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.