عزیزم. دیشب حریرچی شبکه دو خیلی واضح توضیح داد که سطح فرهنگ کشورها متفاوته. گفت هنوز ب ...
اره متاسفانه. ولی بخدا اینجا شرایط بده. سه کوچه اونور ترما یه خانومی حالش بدبوده همه گفتن ویروسه مادرشوهرش زنگید گفت نه.ولی همع گفتن هم خودش هم بچه ش گرفته.بازگفتن شایعه س.تااینکه دیشب فیلم تشیع جنازه ش اومد. که اونایی که داشتن میبردن ت خونه.ازاین لباسا که یکسره هس اسمش رو نمیدونم همین ک واسه قرنطینه میپوشن پزشکا ک چیزی نشه. پوشیده بودن. خب این یعنی چی؟؟؟؟؟ این یه نمونشه چن تااینجوری بوده ت شهر ک اخبارگیلان هم حتی نگفته...مردم ماهم ترسیدن همشهریامونم ترسیدن.من خودم حالم خوش نیس همش میگم نکنه من باعث شم بچم بگیره.ازدیروز که شنیدم اینقدر نزدیکمه فقط چن کوچه فاصله س ترسم بیشتر شده. مردم باور نمیکنن شرایط گیلان مناسب نیس. اصلا ماهیچ حواسشون به خودشونم نیس اخه
گفتن در پناه بی بی هیچیمون نمیشه.آخه قربون حضرت معصومه برم.حضرت که پناه ما هست همیشه ولی انتشار ویروس اونم از این نوع هم مشخصه با دعا و نماز از بین نمیره فقط با رعایت .امثال اینا که یه مشت احمقن باعث به وجود اومدن این وضعیت ایران هم شدن.
پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.
ما جای خودمونم نداریم خواهر اکثرا میان میرن خونه فامیلشون طرفم بهشون نمیگه تو خونم رات نمیدم ...
اونایی که ویلادارن خیلی کمن
به قول دوستمون تابلو به دست واینسن بگن اتاق و ویلا و غیره تازه شناسنامه هم نمی خوان از خیلیا !!!!!
بهترین کمک به خودشونم هست
چون از این جمعیت خیلیا ناقل هستن
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
نه عزیز اینم الکیه. اتفاقا حریر چی گفت ما گفتیم حرم موقتا تعطیل بشه و رفت و آمد ها محدودتر .& ...
کی گفته الکیه؟؟؟؟؟مگه گفتم مراجع رفتن.خود مردم رفتن.اصلا باید حرم فعلا بسته بشه مثل نجف ولی کی جرئت داره اجرا کنه.یه سری سینه چاک افراطی هستن همیشه.وگرنه مراجع که مشکلی نداشتن ظاهرا.
پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.