2777
2789
چرا نمیتونن بگیرن وقتی وضعیت انقد که میگن وحشتناکه ؟ تو ڪشواری دیگه جلوی هر ساختمون مامور میزارن که ...

ساختمون با جاده فرق میکنه. 

توی یه ساختمون نهایت 200 نفرن 

ولی توی جاده هزاران نفر دارن میرن و میان

بعدم تست ک رونا هم لحظه ورود به شمال بگیرن از کجا معلوم که نزن شمال وقتی برمیگردم ک رونا گرفته باشن؟؟ 

14 روز نهفته هست مردم باید رعایت کنن

خدایا شکرت😍
اصلا نترس عزیزم فقط بهداشت و رعایت کن روحیتم قوی کن ان شالله رفع میشه این مرض😔

من جلو همسرم یا بچم هیچ نشون نمیدم ولی از درون خودمو دارم میخورم. نه واسه مرگ. فقط واسه اینکه بلاهایی ک سرمن اومد سربچم نیاد.من بدون مادربدون پدردست یه پس فطرت بزرگ شدم.همش ب همسرم میگم الان نه ولی هرزمان نبودم نذار بچم مث من بشه هرکی هم میخادبیاد تو زندگیت اول بزار بچم اونقدری بزرگ بشه که بتونه ازخودش دفاع کنه اونوقت برو پی خوشیت😕تنها ترسم فقط و فقط بچمه. هرچن انشاالله خدا مواظب هممون باشه هربیماری هرمشکلی هس ازسرهممون رفع بشه الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☑️نماز جماعت در حرم حضرت معصومه(س) برپا شد/حائل‌های اطراف ضریح مطهر برداشته شد

🔸جمعی از مردم قم امروز با حضور پرشور خود در حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) بر خلاف مصوبه شورای تامین استان به برپایی اقامه نماز جماعت در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر اقدام کرده و خواستار برداشته شدن حائل‌های اطراف ضریح مطهر شدند.

☑️بزرگترین کانال خبری استان قم 👇

💢https://t.me/joinchat/AAAAADxFk6IVr7JU95-xsw

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
کی گفته الکیه؟؟؟؟؟مگه گفتم مراجع رفتن.خود مردم رفتن.اصلا باید حرم فعلا بسته بشه مثل نجف ولی کی جرئت ...

مردمی که رفتن حرم 

مثل اون عده ای هستن که رفتن شمال 

فرقی نداره 

شعور ندارن

یکی مذهبی افراطیه 

یکی سرخوش افراطی 

خدایا شکرت😍
گفتم که بعضیا حاضرن بخاطر پول هر کاری کنن به همه چیز به چشم منبع درامد نیگا میکنن میگم کاش خودشون ب ...

همینو بگو کسی که به فکرجون خودش نیست ایا فکر جون بقیس

تو ووهان چین قرنطینه کرده بودن، اون پسر دانشجویه ایرانی میگفت پایین هر ساختمون یه پلیس گذاشته بودن ن ...

بعد اين اسگلا ميگن به قرنطينه اعتقاد ندارن

چين قرنطينه كرده 35 كشور دنيا گرفتن خودشم كلي تلفات داشته

ما كه شهرامون ول وويلونن چي ميشيم

ساختمون با جاده فرق میکنه.  توی یه ساختمون نهایت 200 نفرن  ولی توی جاده هزاران نفر دارن ...

فرق داره ولی اینجا ما یه جاده شمال داریم اونا میلیون ها ساختمون 

هیچ چیز صد در صدی نیست ولی تا حدودی موثره 

بازم میگم حرف اصلیه من فقط مردمه خودشون باید درکشو داشته باشن با جون خودشون و بقیه بازی نکنن

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
اصلا اعتکاف امسال تعطیل شد

نمیدونم ولی دیشب شبکه دو خبرسراسری میگفت.اونی که ساعت یازده هستش... همسرم هروقت میزد خبر من و بچم حرص میخوردیم ولی الان جوری شده ک خودم پیش قدم میشم واس خبر😑

مردمی که رفتن حرم  مثل اون عده ای هستن که رفتن شمال  فرقی نداره  شعور ندارن یکی م ...

دقیقا همینه.حرم و شمال فرقی نداره.از خونه نباید بیرون رفت.من الان دارم از دندون درد میمیرم ولی بیرون نمیرم.نباید برن مردم اونم تو قم و گیلان که دوتا مرکز شیوع هست.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  

واقعا متاسفم ما حتى عيد رو هم جايى نميريم . اينا ديگه كين واقعا!!!!!!!

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بعد اين اسگلا ميگن به قرنطينه اعتقاد ندارن  چين قرنطينه كرده 35 كشور دنيا گرفتن خودشم كلي تلفا ...

عزیزم همین اسگل ها دیشب کلی توضیح دادن 

که اگه بخوایم قرنطینه کنیم خیلی از مردم هرجور شده از خونه هاش میرن شهر دیگه.مثل الان که از قم رفتن همدان و توی همدان ک رونا شیوع پیدا کرد

قضیه قرنطینه هم مثل تعطیلی مدارسه 

همه خودشون و جر دادن مدارس تعطیل بشه حالا که شده میگن چرا تعطیل کردن مسئولین بی کفایتن مردم ریختن شمال.

قرنطینه هم بکنن همینه 

مردم بایدشعور داشته.باشن که ندارن متاسفانه

خدایا شکرت😍
ما جای خودمونم نداریم خواهر  اکثرا میان میرن خونه فامیلشون طرفم بهشون نمیگه تو خونم رات نمیدم ...

مادر منم شمال تو روستا خونه داره چند بار در سال میرفت اونجا که یکیش همین عیدا بود الان نشسته تو آپارتمانش از جاش جم نمیخوره . جرات نداره حتی تو عید بره . کاش مردم رعایت کنن اول برای سلامتی خودشون بعد دیگران 

عزیزم همین اسگل ها دیشب کلی توضیح دادن  که اگه بخوایم قرنطینه کنیم خیلی از مردم هرجور شده از خ ...

اون ور دنیا خفاش و مار خوردن و هواپیمایی ها و دولت محترم اونو آوردن تو کشور ویه سری مردم بی فکر شیوعش میدن.گناه ماها چیه که همه چیز رو رعایت میکنیم.فکر کنم آخر ما که اینقدر مراعات میکنیم بدتر بگیریم😂