2777
2789
خب الان همشهریات تو خیابونن همو تابلو دستشون گرفتن که بفرمایید ویلا اگه ویلا ندن بهشون... میفهمن ...

من کاری بـ همشهریام و بقیه شهرا ندارم 

کلا دارم مردمو میگم اینایی که درک چیزیو ندارن چه هم شهری چه غیر هم شهری 

حالا شاید همشریای من بعضیا مغزشون پوکیده باشه اونا نگران خودشون نیسن ک پا میشن میره یه استانو شهر دیگه تو این و ضعیت ؟

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
بله عزیزم درسته.من خودم معلمم از وقتی تعطیل شدیم با دوتا پسربچه کوچیک اصلا بیرون نرفتم درحالی که تو ...

منم معلمم عزیزم بچه ندارم ولی خوب هر روز با کار سرم گرم بود و خانه داری هم که طبق برنامه انجام میدادم ... اما از وقتی تعطیل شده خونه ام و بیرون نرفتم خوب سخته ولی باید رعایت کرد دیگه ... اصلا موندم واقعا از دست بعضی ها

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من از الان به فکر اینم که عید میتونم برم مسافرت یانه

امسال و بیخیال مسافرت بشید باورکن ماهم کلی برنامه ریزی کرده بودیم واسه مسافرت ولی کنسلش کردیم کیه که نخواد بره تفریح ولی تو این شرایط اصلا نمیشه 

همین دقیقا  حالا ک اینا نمیتونن خوب مدیریت کنن حداقل مردم درکشو داشته باشن هم بـ ضرر ماس هم خو ...

نمیشه راههای ارتباطی کشور رو بست به خاطریه عده بیشعور.

الان گفتن خطر سیل هست بالاخره ماشین های امدادی میرن. 

یا کسی کار.واقعا فوری داره. 

شما فکر کن امروز توی شمال زایمان کرده باشی مادرت تهران باشه راه رو ببندن نزارن مادرت بیادتو شهر غریب کمکت 

میشه این؟؟؟ 

یا یه کسی عزیزش رو از دست میده یا هزار مورد دیگه

مردم باید یه کم شعوز داشته باشن نمیشه همه رو انداخت گردن مسئولین

خدایا شکرت😍
جا ندید بهشون  هوا سرد بارون  تو خیابون که نمی تونن بخوابن  مسافرتو کوفتشون کنید&n ...

اخه مقصر چی ؟ ما که نمیتونیم راه بیوفتیم تو خیابون مثه وحشیا حمله کنیم بهشون که فرار کنن برن 😂 باید راهارو ببندن بدون دلیل موجه راه ندن 

اخه مقصر چی ؟ ما که نمیتونیم راه بیوفتیم تو خیابون مثه وحشیا حمله کنیم بهشون که فرار کنن برن 😂 باید ...

جا بهشون ندید خیلی سادس 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
امسال و بیخیال مسافرت بشید باورکن ماهم کلی برنامه ریزی کرده بودیم واسه مسافرت ولی کنسلش کردیم کیه که ...

آخه من گناه دارم 7 ماهه خونه ی مامانم نرفتم تو شهر غریبم خدا کنه تا عید وضعیت خوب شه 

امسال و بیخیال مسافرت بشید باورکن ماهم کلی برنامه ریزی کرده بودیم واسه مسافرت ولی کنسلش کردیم کیه که ...

یا خداااا ...بخدا من خواهرشوهرم طبقه بالاس کا دائم پیش هم بودیم الان یک هفته س همو ندیدیم و تلفتی گفتیم تا تموم شدن این اوضاع همو نمیبینیم با اینکه شهرمون ظاهرا آرومه ..اینا دیگه چه بشرایی هستن واقعا بی فرهنگ تر از مردم کشور خودمون ندیدیم

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
منم معلمم عزیزم بچه ندارم ولی خوب هر روز با کار سرم گرم بود و خانه داری هم که طبق برنامه انجام میداد ...

بله عزیزم درسته.دانش اموزام هم پیام میدن خانم دلمون تنگ شده و حوصله مون سر رفته.به اونا هم میگم چاره ای نیست و اصلا از خونه بیرون نیایید.اگه همه رعایت کنن خیلی زود تموم میشه انشاا... ولی اگه هرکی بخواد هرجا دلش خواست بره که متاسفانه بیشتر شیوع پیدا میکنه.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
نمیشه راههای ارتباطی کشور رو بست به خاطریه عده بیشعور. الان گفتن خطر سیل هست بالاخره ماشین های امدا ...

نـ میگم که کسایی که واقعا کارشون واجبه اونارم یه تستی چیزی بگیرن 

اونا که میدونن بعضیا شعورشون نمیرسه یکم محدود کنن

راست گفته‌.نماز جماعت حرم رو تعطیل کردن.یه عده رفتن اعتراض که چرا و دعوا راه انداختن و نماز جماعت رو ...

نه عزیز اینم الکیه. 

اتفاقا حریر چی گفت ما گفتیم حرم موقتا تعطیل بشه و رفت و آمد ها محدودتر . 

گفت همه مراجع موافقت کردن و اعلام کردن برای سلامت مردم هر کاری لازمه انجام بشه

خدایا شکرت😍