2777
2789

من میترسم بحرفم ترس بیشترشه😕 ولی همونقدربدونین ک گیلان واقعا الان شرایط خوبی نداره. یه عده میگن صداسیما چیزی نمیگه. چرا میگه وظیفشو خوب داره انجام میده ولی متاسفانه یه عده تا خودشون درگیرش نشن باورنمیکنن همیشه فکر میکنن مرگ فقط واس همسایه س😒. شهرما پرشده ازمسافرو تهرانی. شمایی ک واس نجات میاین ت این شهر بخدا شرایط این شهرم تعریفی نداره.حیف ک ادم نمیتونه یچیزایی رو روشن کنه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم بحرفم ترس بیشترشه😕 ولی همونقدربدونین ک گیلان واقعا الان شرایط خوبی نداره. یه عده میگن صدا ...

والا تلویزیونم خیلی روشن گفت بعد از قم دومین شهر پرخطر گیلانه 

هزار بازم گفت کی گوش میده 

خدایا شکرت😍
واسه شمام خیلی سخته 

آره خیلی خودمون اینجا همش تو ترسو وحشتیم حالا یه عده ام میان بدترش میکنن 

دور از جون بعضیا اصن هیچی نمیفهمن 

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
چجوری بیرونشون کنیم اینارو ؟ نمیدونم چرا راشون میدن اصن ببندن دیگه بابا اه چقد بی فکرن واقعا 

من موندم چرا راه رو نمیبندن ک نیان؟؟؟دیشب همش میگفتن ماقرنطینه رو بدمیدونیم توهین ب مردم کشورمونه. پس اونوقت یکی بخاطر اشتباه همین مردم عزیزکشورمون تلف بشه اشکالی نداره؟؟

آره خیلی خودمون اینجا همش تو ترسو وحشتیم حالا یه عده ام میان بدترش میکنن  دور از جون بعضیا اصن ...

خب الان همشهریات تو خیابونن همو تابلو دستشون گرفتن که بفرمایید ویلا

اگه ویلا ندن بهشون... میفهمن  که الان وقت سفر نیست

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
من موندم چرا راه رو نمیبندن ک نیان؟؟؟دیشب همش میگفتن ماقرنطینه رو بدمیدونیم توهین ب مردم کشورمونه. پ ...

همین دقیقا 

حالا ک اینا نمیتونن خوب مدیریت کنن حداقل مردم درکشو داشته باشن هم بـ ضرر ماس هم خودشون همه چیو بـ طنز میگیرن فقط 

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
من موندم چرا راه رو نمیبندن ک نیان؟؟؟دیشب همش میگفتن ماقرنطینه رو بدمیدونیم توهین ب مردم کشورمونه. پ ...

عزیزم. 

دیشب حریرچی شبکه دو خیلی واضح توضیح داد که سطح فرهنگ کشورها متفاوته. 

گفت هنوز بحث قرنطینه کردن نشده خیلیا خونه هاشون رو از قم خالی کردن رفتن. ِِِِِِِازجمله موردی که تکی همدان.بوده از قم رفته.بودن اونجا خونه کرفتن. 

میگفت اینجا بخوای قرنطینه کنی مردم هر جور شده میخوان فرار کنن 

خدایا شکرت😍
دقیقا همینه ‌... نه حرف منم اینه میگم اگه مردم این کارو میکنن پس مدارس هم باز بشه والا ... الکی الکی ...

بله عزیزم درسته.من خودم معلمم از وقتی تعطیل شدیم با دوتا پسربچه کوچیک اصلا بیرون نرفتم درحالی که تو شهر ما گزارشی از این ویروس نداشتن.پدرومادرم هم قم هستن اونا هم اصلا بیرون نرفتن.نشستیم تو خونه.خیلی سخته بچه هام حوصله شون سر رفته ولی چاره چیه.هرسال مسافرت عید هم میرفتیم که از الان کنسلش کردیم.چیزی نمیشا اگه یه مدت مراعات کنیم.هرچی همه مون بیشتر مراعات کنیم این ویروس زودتر ریشه کن میشه.از دندون درد دارم میمیرم ولی جرئت بیرون رفتن ندارم.نمیدونم این ملت فازشون چیه که میرن شمال.....

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکن.شاید اون از بعضی جهات از تو کاملتر باشه ک طبیعیه چون همه مثل هم‌نیستن ...

اهمیت موضوع وقتی کم جلوه داده میشه همین میشه دیگه 

چیز مهمی نیست 

فقط پیرا بگیرن می ممیرن 

بچه ها نمی گیرن 

دو درصد فقط می میرن 

من گرفتم خوب شدم 

اینارو هی میگن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عزیزم.  دیشب حریرچی شبکه دو خیلی واضح توضیح داد که سطح فرهنگ کشورها متفاوته.  گفت هنوز ب ...

راست گفته‌.نماز جماعت حرم رو تعطیل کردن.یه عده رفتن اعتراض که چرا و دعوا راه انداختن و نماز جماعت رو برگزار کردن!!!

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
آره خیلی خودمون اینجا همش تو ترسو وحشتیم حالا یه عده ام میان بدترش میکنن  دور از جون بعضیا اصن ...

جا ندید بهشون 

هوا سرد بارون 

تو خیابون که نمی تونن بخوابن 

مسافرتو کوفتشون کنید 

خودتونم مقصرید 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖