2777
2789
بله عزیزم درسته.دانش اموزام هم پیام میدن خانم دلمون تنگ شده و حوصله مون سر رفته.به اونا هم میگم چاره ...

بله دقیقا درسته ... انشاالله که همه صحیح و سلامت باشیم و خدا کمک کنه که انشاالله زودتر ریشه کن بشه این بیماری

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
نـ میگم که کسایی که واقعا کارشون واجبه اونارم یه تستی چیزی بگیرن  اونا که میدونن بعضیا شعورشون ...

چطور میشه فهمید کی راست میگه کی دروغ. 

نمیشه یکی یکی جلو ماشین ها رو گرفت پرسید آقا کجا میری؟ شمال چیکار داری؟

مگه کسی که کار مهمی داره سند و مدرک همراهشه

خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.  دیشب حریرچی شبکه دو خیلی واضح توضیح داد که سطح فرهنگ کشورها متفاوته.  گفت هنوز ب ...

اره متاسفانه. ولی بخدا اینجا شرایط بده. سه کوچه اونور ترما یه خانومی حالش بدبوده همه گفتن ویروسه مادرشوهرش زنگید گفت نه.ولی همع گفتن هم خودش هم بچه ش گرفته.بازگفتن شایعه س.تااینکه دیشب فیلم تشیع جنازه ش اومد. که اونایی که داشتن میبردن ت خونه.ازاین لباسا که یکسره هس اسمش رو نمیدونم همین ک واسه قرنطینه میپوشن پزشکا ک چیزی نشه. پوشیده بودن. خب این یعنی چی؟؟؟؟؟ این یه نمونشه چن تااینجوری بوده ت شهر ک اخبارگیلان هم حتی نگفته...مردم ماهم ترسیدن همشهریامونم ترسیدن.من خودم حالم خوش نیس همش میگم نکنه من باعث شم بچم بگیره.ازدیروز که شنیدم اینقدر نزدیکمه فقط چن کوچه فاصله س ترسم بیشتر شده. مردم باور نمیکنن شرایط گیلان مناسب نیس. اصلا ماهیچ حواسشون به خودشونم نیس اخه

جا بهشون ندید خیلی سادس 

ما جای خودمونم نداریم خواهر 

اکثرا میان میرن خونه فامیلشون طرفم بهشون نمیگه تو خونم رات نمیدم ( که باید بگن )یا ویلا دارن خودشون اینجا 

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
حتما میخوان نماز بخونن تا ویروس بره... 😑

گفتن در پناه بی بی هیچیمون نمیشه.آخه قربون حضرت معصومه برم.حضرت که پناه ما هست همیشه ولی انتشار ویروس اونم از این نوع هم مشخصه با دعا و نماز از بین نمیره فقط با رعایت .امثال اینا که یه مشت احمقن باعث به وجود اومدن این وضعیت ایران هم شدن.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
نه عزیز اینم الکیه.  اتفاقا حریر چی گفت ما گفتیم حرم موقتا تعطیل بشه و رفت و آمد ها محدودتر .& ...

مردم خودجوش رفتن اعتراض اونام قبول کردن،عقل ندارن؟تو این اوضاع تو خونه نمیشه نماز خوند؟

اره متاسفانه. ولی بخدا اینجا شرایط بده. سه کوچه اونور ترما یه خانومی حالش بدبوده همه گفتن ویروسه ماد ...

اصلا نترس عزیزم فقط بهداشت و رعایت کن روحیتم قوی کن ان شالله رفع میشه این مرض😔

مردم خودجوش رفتن اعتراض اونام قبول کردن،عقل ندارن؟تو این اوضاع تو خونه نمیشه نماز خوند؟

عزیزم این موضوع دروغه 

بهداشت گفته حرم محدود بشه مراجع هم موافقت کردن کسی اعتراض نکرده

خدایا شکرت😍
ما جای خودمونم نداریم خواهر  اکثرا میان میرن خونه فامیلشون طرفم بهشون نمیگه تو خونم رات نمیدم ...

اونایی که ویلادارن خیلی کمن 

به قول دوستمون تابلو به دست واینسن بگن اتاق و ویلا و غیره تازه شناسنامه هم نمی خوان از خیلیا !!!!!

بهترین کمک به خودشونم هست 

چون از این جمعیت خیلیا ناقل هستن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چطور میشه فهمید کی راست میگه کی دروغ.  نمیشه یکی یکی جلو ماشین ها رو گرفت پرسید آقا کجا میری؟ ...

چرا نمیتونن بگیرن وقتی وضعیت انقد که میگن وحشتناکه ؟ تو ڪشواری دیگه جلوی هر ساختمون مامور میزارن که فقط ادمای همون ساختمون اجازه ورود دارن 

ولی گفتم که در کل از ماست که بر ماست مقصر اصلی مردمن که نمیخوان درک کنن

نه عزیز اینم الکیه.  اتفاقا حریر چی گفت ما گفتیم حرم موقتا تعطیل بشه و رفت و آمد ها محدودتر .& ...

کی گفته الکیه؟؟؟؟؟مگه گفتم مراجع رفتن.خود مردم رفتن.اصلا باید حرم فعلا بسته بشه مثل نجف ولی کی جرئت داره اجرا کنه.یه سری سینه چاک افراطی هستن همیشه.وگرنه مراجع که مشکلی نداشتن ظاهرا.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
اونایی که ویلادارن خیلی کمن  به قول دوستمون تابلو به دست واینسن بگن اتاق و ویلا و غیره تازه شن ...

گفتم که بعضیا حاضرن بخاطر پول هر کاری کنن به همه چیز به چشم منبع درامد نیگا میکنن

میگم کاش خودشون بـ فکر خودشون باشن دیگه جون خودشون کـ شوخی نیس