2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 165 پست
بعد ترکیب کردیم عسل رو خالی بخوریم یا با نون . نمیشه عسل رو ریخت داخل چایی

ببین درستش اینه که صب ناشتا بخوری یه قاشق مربا خوری عسل روش حدود بیست تا سی دونه سیاهدانه بریزی و کم کم سیاهدانه ها رو بجویی و با عسل قورت بدی

ولی شوهر تنبلم این کارو نمیکرد منم سیاهدانه رو آسیاب کردم با عسل قاطی کردم هر روز صبح یه قاشق مربا خوری میخوره

برا این کار سه قاشق غذا خوری سیاه دانه باید تو یک کیلو عسل قاطی شه

سیاه دانه آسیاب شده فقط تو عسل باید باشه اگه آسیاب شده بیرون عسل باشه خاصیتشو از دست میده

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب نی نی سایتیها گفته باشی فکت درد نمیگیره نوک انگشت درد میگیره چشات کم سو میشه🤣🤣

آره آره🤣

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
بعد ترکیب کردیم عسل رو خالی بخوریم یا با نون . نمیشه عسل رو ریخت داخل چایی

داخل چای نریز،داخل آب با دمای کمتر از ۶۰ درجه

یا آب خنک و لیمو تازه یک شربت درست کن،یهو سرنکش،مثلا در عرض ده دقیقه یک لیوان شربت بخوری،

هم یک غذای کامل میشه برات،وهم اینکه این رژیم و تو طب سنتی برای درمان بیماری میدن،طوری ک تا سه شبانه روز فقط غذات شربت لیمو و عسل باشه

ببین درستش اینه که صب ناشتا بخوری یه قاشق مربا خوری عسل روش حدود بیست تا سی دونه سیاهدانه بریزی و کم ...

بله ممنونم از توضیحتون .  روز ی ی قاشق بخوریم کافیه؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
چاق نمیشیم چیزای گرم اینا رو بخوریم؟

خوردن زیادآجیل آدموچاق میکنه

ولی شیره انگوریاشیره خرما اون دمنوشایی که گفتم نه چاق نمیکنه

اگه خم خیلی ازچاقی میترسین آب زیادبخورین 

آب چربی هارودفع میکنه

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
داخل چای نریز،داخل آب با دمای کمتر از ۶۰ درجه یا آب خنک و لیمو تازه یک شربت درست کن،یهو سرنکش،مثلا ...

اها بله ممنونم ازت 🤗 ب همسرم برم بگم بگیره اگه باشه😫

مثلا چ ادویه هایی میشه بگین؟؟

دارچین وزنجبیل وهل وگلپرو اویشن وپودرسیرو فلفل وپودرتخم شویدوزیره وگلمحمدی ونعنا وپونه وزعفرون

توچایی شوهرم زردچوبه با زنجبیل یاهل یا دارچین یا اویشن یا گلپریانعنا میریزم

دارچین وزنجبیل وهل وگلپرو اویشن وپودرسیرو فلفل وپودرتخم شویدوزیره وگلمحمدی ونعنا وپونه وزعفرون

همه اینا رو توو غذا میریزین . من فقط فلفل و بازعفران و دارچین 

فلفل سیاه یا قرمز فرقی نداره؟