2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 165 پست
همه اینا رو توو غذا میریزین . من فقط فلفل و بازعفران و دارچین  فلفل سیاه یا قرمز فرقی نداره؟

اه چرا فلفل قرمز نخوریا باعث آلرژی واین چیزاس الان بده استفاده کنی فلفل سیاه استفاده کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاق نمیشیم چیزای گرم اینا رو بخوریم؟

زیادخوردن آجیل چاق میکنه

ولی شیره انگو رو شیره خرما با دمنوشایی که گفتم نه چاق نمیکنن

زیتون پرورده و سیر هم باغذابخوین

روبرنجم خرما بخورین

اگه ازچاقی میترسین درطول روز آب زیادبخورین

منم همینکارو میکنم وتاثیرم دارم

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
خوردن زیادآجیل آدموچاق میکنه ولی شیره انگوریاشیره خرما اون دمنوشایی که گفتم نه چاق نمیکنه اگه خم خ ...

بله توو ی تاپیکی میگفتن چیزای گرم باعث لاغر شدن. میشه. چون گرمه سوخت و ساز بدن رو میبره بالا

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
چ جالب 

⭕️یک آزمایشِ ساده برای کرونا

ویروس کرونای جدید ممکن است در ابتدا علائم عفونت نشان ندهد، ‏پس چگونه می توان از ابتلا به این بیماری مطلع شد؟

آخرین اطلاعات این است که دوره نهفته (انکوباسیون) ‏ممکن است 28 روز قبل از مشهود بودن علائم ‏COVID 19‌‏ باشد و تا زمانی که فرد دچار تب و یا سرفه نشود ‏و به بیمارستان نرود، معمولاً ریه ها٪ 50 فیبروزه  شده اند که دیگر خیلی دیر شده است!‏

پزشکان یک آزمایش ساده را ارائه می دهند که می توانیم هر روز صبح انجام دهیم. نفس عمیق ‏بکشید و نفس خود را بیش از 10 ثانیه نگه دارید. اگر نفستان را با موفقیت و بدون سرفه، بدون ناراحتی، خستگی و ‏سفتی و غیره بیرون دادید، ثابت می کند که هیچ فیبروزی در ریه ها وجود ندارد، در واقع نشان می دهد که ‏عفونت وجود ندارد.‏

توصیه جدی پزشکان ژاپنی اینست که همه باید ‏اطمینان حاصل کنند که دهان و گلویشان مرطوب است و خشک نیست. حداقل هر 15 دقیقه یکبار یه قلوپ آب بخورید.‏
چرا ؟
چون حتی اگر ویروس وارد دهان شما شود؛ آب آشامیدنی یا مایعاتی که مرتبا می خورید، باعث انتقال آنها به ‏معده می شود و اسید معده ی شما، ویروس ها را از بین می برد.
اگر به طور منظم آب کافی نخورید، ‏ویروس می تواند به مویرگهای تنفسی شما وارد و از آنجا به شُشها منتقل شود که این حالت بسیار خطرناک ‏است.‏

Join → @Aparat_Tv 📺

🌹خدایا کمکم کن🌹

دايي من عطاره  گفت سياهدونه اسياب بشه سمي ميشه😰 اسياب نكنيد خانومااااا

بله نبایدآسیاب بشه فقط باعسل مخلوط بشه

ممنون بابت راهنماییتون

بعضی میگن پرتقال بخورید بعضی میگن نخورید،گیج شدیم

برای تقویت ایمنی بدن میگن ویتامین سی بخورید پرتقالم سرشار از ویتامین سی اونایی که میگن بخورید به خاطر این میگن که ویتامین سی داره ولی اونایی که میگن نخورید به خاطره اینکه طبع سرد داره واینکه ویروس هم طبعش سرده براهمین پرتقال نخورید جایگزین کنید مثل فلفل که هم ویتامین سی داره هم طبعش گرمه وهم مثل اویشن

بله توو ی تاپیکی میگفتن چیزای گرم باعث لاغر شدن. میشه. چون گرمه سوخت و ساز بدن رو میبره بالا

اگه هرصب شیره انگور یاشیره خرمارو با ارده مخلوط کنین و بخورین هم خیلی قوی هست برای جلوگیری ازمریضی و هم لاغرمیکنه و چون قوی هست  جلواشتهارومیگیره و باعث لاغری میشه من یه مدت میخوردم وچون زیادمیخوردم دیگه اشتهابرای ناهارنداشتم  واسه همین گذاشتم کنار

چون وزنمم زیادنیست و خودم اذیت میشدم

ولی خیلی خوبه 

شماهم اگه لاغرین زیادنخورین هرصب سه تا قاشق غذاخوری

مرسی گلم،یه جواب درست به مردم نمیدن.حرفهاشون دائم عوض میشه

خواهش میکنم ببخشید اگه خیلی واضح نتونستم جواب بدم آخه خودمم درهمین حدمیدونم اگه بتونم ازداییم دوباره میپرسم واطلاع رسانی میکنم