2777
2789
عنوان

حالم بده ی جریانیا بگم براتون

303 بازدید | 23 پست

مهمم نیست شناسایی شم نمیخامم سرزنش کنید فقط میخام یکمی سبک شم 

من تو یکی از این شرکت های هرمی چند سال پیش عضو شدم خ0ریت محض کردم اشتباه کردم واقعا نمیدونسم تا آخر عمر به خودم قراره فوش بدم و حرف بشنوم از فک و فامیل 

19 سالم بود عضو شدم جوگیر بودم و خام  اگه میدونسم اغلان که24سالمه هنوز قراره خالم و خانواده و همه فوشم بدن بیخود میکردم برم

کارش سرمایه گذاری بود خدایی خیلیم خوب سود میداد همه کساییم که اومدن تقریبا سودی  که گرفتن بیشتر از اصل پولی بود که گذاشته بودن 

منم دیدم خوبه هم من در میارم هم بقیه به یه چندتایی گفتم فامیلم که دیدن من در میارم خودشون همه اومدن بعدا 3 سال شرکت برشکسته شد (70درصد سود کرده بودن)

خدا شاهده تو این دوسه سال من روزی نبوده فوش نخورم در صورتی که من که نخوردم خودشون اومدن تازه سودشونم گرف6تن اصل پولا میخان شکایت کردیم

من هرچی خریده بودم  همه را قروختم ضرر دادم ماشین گوشی ایفون همه چی

الان دوسالیه میرم کارمندی  با پس اندازم یه گوشی خوب خریدم گوشی قبلیم سیاه شه بود صفحش قابل استفاده نبود خالم صبح زنگ زده مامانم گفته نفرین پشت سر دخترته و کلی حرف بار کرده

دوسال من افسردگی شدید داشتم تازه یادم رفته بد  با کلی مشاوره ون قرص اعصاب روان ارومم

مشاور به من گفت همون ضرری که دادیم نباید نیدادی شما زیر گلو کسی چاقو نزاشتی توجه نکن و ......تهشم با روانپزشک من از افسردگی نجات پیدا کردم 

دوباره حالم بده دلم میخاد بمیرم چرا این غطا کردم 

توهبن فقط نکنبد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به این شرکت‌های هرمی که برای یک سری جوون سراب درست کرد استاتر غصه نخور تموم شده

تموم نشده من هرچی میخرم میگن با پول مردمه بخدا پول مردمو من نخوردم 

میگن با پول مردم به اینجا رسید بخدا 500ملیون پول خودم اونجاس

مامانم 206صفر فروخت گذاشت 

خودمون بیشتر همه ضرر کردیم این دوسال کار کردیم باز خریدیم هی میگن پول مردمه نفرینتون میکنن خسته شدم 

تموم نشده من هرچی میخرم میگن با پول مردمه بخدا پول مردمو من نخوردم میگن با پول مردم به اینجا رسید بخ ...

خدا لعنت کنه بگو چرا طمع کردین من گفتم شما چرا اومدین

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم