2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 165 پست
ممنونم...دقیقا.. ولی کاش نگیره تواین اوضاع ازبیمارستان موندن فراری ام

نه انشالله ک نمیگیره ولی منم ک دخترم گرفت بیمارستان نموندم ک دستگاهشو کرایه کردم آوردم خونه

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
من ک کم خونی دارم اونم افتضاح،یعنی سیستم دفاعی بدنمم ضعیفه؟ چطور تقویت‌شده کنم

خب عزیزم البته میگن خیلی گرون شده ولی برو یه سری مولتی ویتامین خارجی هست یه اسم wll woman  خیلی عالیه از اونا بگیر بخور بادومم سیستم ایمنی رو میبره بالا شما کم خونی داری پسته هم بخور من با همینا کم خونیم درمان شد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاهدانه و عسل خیلی خوبه اینقدر گفتم فَکم درد گرفت خوب بخورین دیگه، ضرری که نداره

بعد ترکیب کردیم عسل رو خالی بخوریم یا با نون . نمیشه عسل رو ریخت داخل چایی

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
نه انشالله ک نمیگیره ولی منم ک دخترم گرفت بیمارستان نموندم ک دستگاهشو کرایه کردم آوردم خونه

قربونت برم ان شالله

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اتفاقا به همسرم گفتم زیتون و خرما بخره  اگه گرون نشده باشه  مردم ما خیلی بیرحمن، حاضرن ب ...

حالااگه هم یکم گرون باشه بازم بخرین سلامتی مهم تره

اگه تونستین زیتون پرورده بخورین چون خیلی بهتر اززیتون ساده اس

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
واقعا خیلی سنگدلن 😞 حالا من یه گونی برنج خزیدم نصفشو گذاشتم بدم به فقیرا که نکنه برنج میپرم بوش بخ ...

زندگی داذه بدون اینکه بخوایم لهمون میکنه واقعا کم آوردیم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
مامانم از دیروز حالش بده و از دیشب هیلی تب و لرز و بدن درد گرفته. خیلی میترسم و نگرانشم دکترم نمیره ...

سعی کن فقط سیستم ایمنیشو قوی کنی گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
قربونت برم ان شالله

خدانکنه😘😘😘

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎