2777
2789
ای وای منم دیروزتمام عطاریهای شهر رو گشتم که ترکیباتشوبخرم درست کنم همه شون گفتند درکمال تعجب گفتند ...

نمیدونم ملت چطور جارو میکنن همه چیو آخه.اون از ماسک و محلول ضدعفونی اونم از داروهای گیاهی.یه وقتم تحریم پوشک بود ملت سوپر مارکت ها رو جارو میکردم البته احتکار کننده ها رو هم باید در نظر داشته باشیم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم برو داروهایی ک اصلا مجوز نداره بخور به امید بهبودی ..من خودم طرفدار طب ایرانی ام داروهای گیاه ...

فعلا که دیروز شوهرم به حدی حالش بد شد همه میگفتن ک ر و نا هست تو چند ساعت خوبش کردم . من الکی حرف نمی‌زنم واسه حرفم سند دارم چونکه وقت گذاشتم و آموزش دیدم .

کاربر قدیمی هستم.   
والا انگار بهشون پول میده بیان تبلیغش کنند  دیدی چجوری پاچم گرفت من به اون فحش دادم چون حقش بو ...

من فقط تجربه های شخصی رو دارم میگم پول نگرفتم فقط دلم می سوزه با یک روش ساده ترس و دلهره و استرس کم میشه و پیشگیری و درمان بعد مردم ایرانم این قدر میترسن

اخه عزیز من طب اصیل و سنتی که میگی تا حالا چند نفرو نجات داده؟چرا کورکورانه به اسم اسلام دنباله روی ...

اره بیا پیشم تا بهت نشون بدم چند نفر درمان شدند . شما بگید  کدوم مریضی با طب نوین درمان شده؟؟ و دیگه دارو مصرف نمیکنند؟؟ 

بذار از ساده ترین مریضی بگیم مثلا یک فشارخونی داریم که درمان شده؟؟ یا دیابت یا سرطان؟؟؟ یا ام اس؟؟ ولی من ب چشمم دیدم که درمان شدند .  

کاربر قدیمی هستم.   
اگر پرستاری پس چرا مثل بی سوادعا حرف میزنی ؟!, هنوز نمیدونی که آنفولانزا باید سیستم دفاعی بدن قوی با ...

حرف دهنتو بفهم.من گفتم داروی امام کاظم چیه؟چه ربطی داره به اینکه من اطلاعات رشتم بالا باشه یانه.پرستارم طب سنتی که نیستم.اصلا راجبه سیستم ایمنی حرف نزدم من.

از اول ازشما سوال نکردم اومدی منو ریپ کردی.سواد منم ربطی بتو نداره.من مسئول شیفت وایمستادم اونوقت توی مجازی اومدی سواد منو بررسی میکنی؟..دلیلی ندارم بیشتر ازین باهات همکلام بشم

فعلا که دیروز شوهرم به حدی حالش بد شد همه میگفتن ک ر و نا هست تو چند ساعت خوبش کردم . من الکی حرف نم ...

منم طب سنتی رو قبول دارم راستش قبلا اعتقادی نداشتم

من سالی چند بار سرما میخوردم ب شدت و فقط باید7.8تا امپول و سرم و فلان مصرف میکردم تا خوب میشدم

امسال خواهرم ک طب سنتی خونده ی سری داروی گیاهی برام اورد و در عرض سه روز من خوب شدم بدون نیاز ب ی دونه قرص

منکر داروی شیمیایی نیستم اما ی جا رو خوب میکنه ده جا رو درگیر

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
عزیزم خواهشا فقط برو گوگل کن فیلم آتش زدن  کتاب استاد ببین بعد هرچی تو گفتی ما قبول میکنم واقعا ...

ایشون همسرشان سرطان داشت با داروهای خودشون خوب شد من برادر شوهرم دیسک شدید داشت با این دارو ها خوب شد خودم آنفولانزا نگرفتم شوهرم گرفت و پسرم دنداناش همه خراب شده ۷ سالشه ولی اصلا درد نمی کنه با روعن حنظل خودم قارچ داشتم خوب شدم و دستم بدید مرهم زخم گز اشتام فوری بسته شد سعد دندان گزاشتم رو آبسه پسرم که دکتر گفته بود بیا انتی بیوتیک بخوره دو روزه خوب شده

فعلا که دیروز شوهرم به حدی حالش بد شد همه میگفتن ک ر و نا هست تو چند ساعت خوبش کردم . من الکی حرف نم ...

خب خداروشکر پس باید بری حتما چین قم کمک کنی شما که داروش داری چرا هم وطنا نجات نمیدی و خودتو به بهداشت جهانی معرفی کن

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
عزیزم خواهشا فقط برو گوگل کن فیلم آتش زدن  کتاب استاد ببین بعد هرچی تو گفتی ما قبول میکنم واقعا ...

من طرفداری رفتارش نمیکنم زیادی جوگیر شده . ولی دلیل نمیشه که بگیم تجویزهاشون الکی هست . ما مخالف طب نوین هستیم ولی دستورالعمل خودمون رو اجرا می‌کنیم کسی که طالب سلامتی هست عمل می‌کنه کسی هم که نیست خوب خودش ضرر مبینه

کاربر قدیمی هستم.   
حرف دهنتو بفهم.من گفتم داروی امام کاظم چیه؟چه ربطی داره به اینکه من اطلاعات رشتم بالا باشه یانه.پرست ...

خوب شما خسته نباشی عزیزم این روزها کارتون زیاده ولی ضرر نداره خودتون و همکار هاتون از این داروی امام کاظم استفاده کنین انشالله شما هم میبینیم چه قدر تاثیر داره و ضرر نداره شما اویشن و یک قاشق غذا خوری با دو لیوان آب بزار بمونه وقتی یک لیوان ش موند با عسل قاطی کن بخور اینم خوبه 

منم طب سنتی رو قبول دارم راستش قبلا اعتقادی نداشتم من سالی چند بار سرما میخوردم ب شدت و فقط باید7.8 ...

خوب باید مردم آگاه باشند که متاسفانه نیستند و الکی به قاضی میرند و این طب رو زیر سوال میبرند . مثلا بادکش کتف فوق العاده برا آنفولانزا فعلی مفیده که خیلیا اصلا نمیدونن . ولی بزن تو نت ببین طرف خارجیه داره بادکش میکنه . این طب مال ماست ولی ما ازش هیچ استفاده نمی‌کنیم .

کاربر قدیمی هستم.