2777
2789
خب خداروشکر پس باید بری حتما چین قم کمک کنی شما که داروش داری چرا هم وطنا نجات نمیدی و خودتو به بهدا ...

تو مسخره کن . آدم های ناآگاه تو جامعه مثل شما زیادن من مسوول آگاهی همه نیستم .  باید خودشون بخوان و برن دنبالش .

کاربر قدیمی هستم.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما خسته نباشی عزیزم این روزها کارتون زیاده ولی ضرر نداره خودتون و همکار هاتون از این داروی امام ...

من اصلا نمیدونم این دارو چی بوده چی هست جطور خورده میشه وبرای چه مریضی خوبه.قبلا اسمشو شنیدم ولی نمیدونستم چیه از کوجا باید بخریم یا تودمون توی خونه بدرستیم.

اخه این چه طرز حرف زدنه اون کاربره.من فقط پرسیدم چیه.؟واقفا روی این کرو نا اثر داره یانه.؟اخه قبلا دیدم گفتن برای بیماری دیگه ای خانومی داده بود بچش.من فقط پرسیدم چیه.ازونم نپرسیدم اومده میپره بمن

اخی وقتت رو تلف کردی متاسفم

شما که حامله ای سعی کن اره  برگ چغندر زیاد بخوری اگه خرفه هم پیدا کردی بخور چند روز پیش به مستند خارجی دیدم گوشت امگا ۳ پرورش میدادن میدونی چی میخوردم خرفه خداییش راست میگم یکی از مواد دارو های طب اسلامی خرفه است انشالله یک بچه سالم و قوی داشته باشی شاهی و گشنیز زیاد استفاده نکن

اره بیا پیشم تا بهت نشون بدم چند نفر درمان شدند . شما بگید  کدوم مریضی با طب نوین درمان شده؟؟ و ...

بله منم دیدم که درمان شدن! من طب سنتی رو قبول ندارم ولی به دیگران توهینم نمیکنم! توجیه میکنم ولی وقتی نمیخواید قانع بشید نمیشید! این فرق من و شماست!

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
خدایا جهالت تا کی باورم نمیشه  واقعا ماباایناشدیم ۸۰میلیون  خدایا خودت بهمون رحم کن

شما فقط گوگل خواص هلیله سیاه و مصطکی و شکر سرخ سرچ کن یعنی شما هیچی داروی گیاهی استفاده نمیکنی

خب خداروشکر پس باید بری حتما چین قم کمک کنی شما که داروش داری چرا هم وطنا نجات نمیدی و خودتو به بهدا ...

خخخخخ اره دیگه برو تلویزین بگو دارو کرو نا رو کشف کردم😂😂😂😂

برا خودت تاسف بخور . من تازه فهمیدم چجوری سلامت زندگی کنم.

نه من اصلا تاسف نمیخورم افتخارم میکنم 

خودم به شخصه ناباروری داشتم چه قدر این داروهای تبریزیان خورد هیییچ اثر نداشت اخرم با داروهای شیمیایی جواب گرفتم

دکترم متخصص طب ایرانی هست علمی حرف میزنه میغهمی علللمی چون مجوز دارن 

گفت نیدونی چند تا مریضای من بخاطر داروهای تبریزیان یائسگی زودرس گرفتند کلاهتون بندازید بالاتر 

شاد و سالم باشید