2777
2789
عنوان

تو بیمارستانم... برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا اصلا اجازه ندید دکتر سونوی واژینال بکنه بعد از مثبت شدن بتا تا سونوی تشکیل قلب اونم از روی ش ...

این دکتری که میرم به حساب خودش خیلی دکتر خوبیه از اول با رداریم این بار دوم بود که سونو داخلی میکرد

این دکتری که میرم به حساب خودش خیلی دکتر خوبیه از اول با رداریم این بار دوم بود که سونو داخلی میکرد

بابا نیاز نیست چه خبره به خاطر پولش فکر کنم 

اصلا تا هشت هفتگی سونو نکن 

بهش بگو 

من موندم الان میخواد چی ببینه آخه 

چرا گذاشتی سونو داخلی بکنه؟؟ اصلا نیازی به این کار نیست من موندم اینا چطور پزشکی هستن نمیفهمن

فکر میکردم این دکتر خیلی میفهمه  دیدم نه بابا اینم هیچی بلد نیست منو هم داغون کرد

در حدیه که هر یه ساعت پد عوض میکنم کاملا پر میشه تو بیمارستان سونو شدم هر دو تا قل ضربان قلبشون نرم ...

خوبه که.صدای قلبشون رو شنیدی پس نگران چی هستی؟الان خونریزیت بند اومده؟

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

براتون صلوات فرستادم ان شاءالله هیچ اتفاق بدی نمیفته توکل کن به خدا

تا خدا  با منه نمیترسه دلم❤💛💜💚💖                   برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنین😊                                                                                         

[QUOTE=12566 7712]فکر میکردم این دکتر خیلی میفهمه  دیدم نه بابا اینم هیچی بلد نیست منو هم داغون کرد[/QUOTE]

دکتر خیلی مهمه تحقیق کن یه دکتر خوب پیدا کن

من خودم تو. هر دو بارداریم دیابت با تزریق انسولین داشتم و دکترم خیلی خوب بود اگه ناشی بود بچه م نمیموند

نه یکم کمتر شده ولی ببخشید غلیظ تر و تیره تر شده

آره دقیقا برای منم همین بود.بعد از چند روز همینم قطع شد

البته با استراحت کامل و شیاف و قرص دوفاستون

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
اولیش گفت ببینم خارج رحمی نباشه دومی هم برای قلبش آره واقعا فقط به فکر پولن

عزیزم خارج رحمی علایم داره بعد از مشاهده علایم سونومیکنن

قلب هم با سونوی شکمی معلوم میشه 

برات صلوات فرستادم 

انشالله که چیزی نیست 

کلا هر چی سونو کمتر باشه بهتره

یاد خودم افتادم منم روزای سختی برای نی نی کشیدم 

ولی به لطف خدا الان نی نی رو پام