2777
2789
با اين حساب بريتني و جنيفر و اينا هم عقده اين كه حتي با جوونتر از خودشون دوست شدن و هي عكس عاشقونه م ...

والا ایرانیا واسه زن شاهزاده هری هم خواهر شوهر مادرشوهر بازی در میارن .تو مجازی ببین در مورد اونها هم نظر میدن ..

برای زن رونالدو هم ! 

کلا به این نتیجه رسیدم که ما زنان در ایران باید روی خودمون ، حسادت هامون ، طرز صحبت هامون و ... خیلی کار کنیم .اصلا چشم دیدن از خودمون خوشبخت تر و موفق تر را نداریم ...

مثلا به زن رونالدو میگن که وای چقدر زشتی ! چقدر فلانی زن به این خوش هیکلی و زیبایی و جذابی !  که دائم داره ورزش میکنه .به زن ایرانی میگی خب برو مثل این ورزش کن ! میگه فرصت ندارم این پول داره و فرصت داره .زنان ما فقط دنبال بهانه هستند .تازه یکی هم لاغر کنه مثل بهاره ، میگن واه چی شده قبلا مثل خرس میخورد ...

خدایی تو ایران اینقدر زن علیه زن هستش فقط

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی طلاق نگرفته بود مثل خرس می خورد الان همه این خودنمایی هاش برای به رخ شوهر سابق کشیدنه چه خ ...

پشت سر همه ادمها همینجور غیبت  میکنی   اینکه  زندگیشا  ب نمایش میزاره ک کار درستی نیست   اما   این حجم از توهین  و قضاوت هم  درست  نیست    لا اقل خوبیش اینه ک تو  زندگی اولش   شاد نبود الان  شاده  خدارا شکر ک ی نفر شاده  میخنده  خوشحاله   اگه بدبخت بود و فقیر بود و ضعیف بود خوب بود    ؟؟؟ اون ی زنه از جنس خودت  از جنس من    بیاییم  با هم جنسهامون  حتی اگه طرز فکرشم  دوس نداریم  مهربونتر باشیم

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
نه ب اون همسر اولش ک یه باکلاسی خاصی تو چهر هاش بود نه به این بنده خدا یه بی کلاسی خاصی داره😂

ولی این نگاه های عاشقانه  ای ک این همسرش بهش داره  اون قبلیه  نداشت  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

واقعا چه کسایی رو سلبریتی کردیم و ازشون طرفداری می کنیم 

ذره ای دلشون برا مردم نمی سوزه 

ما با فالو کردن پیج هاشون اعتبار بیشتری به این آدمهای بی مسئولیت میدیم

خدای خوبم سپاس

این میشه عقده ای بودن

این خانم عقده ای بودن الان که شوهر جدید کردن دارن عقدشونو خالی میکنن

وگرنه چرا با شوهر قبلیش اینجوری عکس نمیزاشت؟؟

من و شوهرم هیچوقت چنین کاری نمیکنیم هیچوقت عکس نمیزاریم چون اعتقاد داریم زندگی شخصی هر کس به خودش مربوط میشه.

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

حالا چی شد که یاد از بهاره کردی حالا😂

مرگ بر کرونا😓

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

اون از محسن افشانی ک انقدر تو حاشیه بود و کارای احمقانه کرد ک پاش ب زندان کشیده شد و بازم حیا نداره کارخودشو میکنه خوبه ادم حد وسط هرچییییزی رو رعایت کنه جنبه داشته باشه جنبههههه چیزی ک خیلی از هنرمندای ما ندارن