2777
2789
مثال میزنی چه مدلی هستی من فکرمیکنم زیادی دیکران توزندکیم مهمن میترسم دیربفهمم  چطوری بایدزندکی ...

قضاوت شون برام مهم نیست دیگه.سنگ انداختن شون. اینکه چی بپوشم و چه تصمیمی بگیرم فقط طبق اصولیه که دارم. شده رفتم مهمونی مختلط همه راحت بودن من صلاح ندیدم و روسری پوشیدم یا خلاف این ... اصول خودمو دارم همین باعث میشه دیگرانم احترام بذارن بهت. توی خوردن و ورزش و چیزای دیگه ام همینم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همسرش خیانت کرده بود

بله.انگار اولم ایشون توی یه برنامه با گریه گفته بود چرا ما خانمها وارد زندگی هم میشیم من چون دنبال نمیکنم دقیق نمیدونم و برنامه شو ندیدم. جاری شونم که هنر پیشه است بعد طلاقش گفته بود من خیلی دوستش داشتم و... الانم میگن فقط خواهر شوهرش پایین پستهاش کامنت میذاره

با پول این آقا دائما توی آرایشگاه های مختلف هست و پا گذاشته تو عرصه مدلینگ آرایش

یجوری میگی پول این اقا انگار که فامیل درجه یک شماست و با بهاره رهنما غریبه اس 

اولا شوهرشه

دوما اون خودش انقدر پول داره که بخاطر ی ارایشگاه از شوهرش پول نگیره

سوما شما چرا ناراحتی شوهرشه واسه زنش خرج نکنه واسه کی بکنه 

چقدر حسودین اخه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

حالا ی نفرم ک تونسته موفق باشه بعد از طلاق شما نزارین از حسادت

اگ بعداز طلاقش افسرده میشد گوشه خونه،بعدش خودشو میکشت خوب بود؟

اینجا خدا هم ک باشی باز ی عده شیطان پرستن

سلام اینایی که میگین همش چرته این دوره هر دخترپسری نامزدی زن و شرهری عکساشون تو فضای مجازی ولنتاین سالگرد یلداکریسمس عید ووووو هزاران مناسبت دیگه اشوت را میزارن فقط برای طرفداروشون برای دل خودشون

حالااین خانوم ولنتاین میگیره میگین چرا عروسی چرا تولد چرا ووو دیگه به سوتینشم کار دارید خجالت داره والا حالا سنش بالاهست یا پایین یه بار طلاق گرفته یا نگرفته مگه دل نداره همین شماها و طرز فکراتون ایران را جهان سوم کردید در بیایید از املی از عقده بازی از حسادت باید عشق کنید یکی با عشق زندگی میکنه دوست داره روند زندگیشابه بقیه چه مربوط

کارو زندگی ندارید چسبید به بهاره رهنما فحش میدید😐خب اگه بدتون میاد چرا انقد پیگیرشید🤔🤔🤔

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
تا وقتی طلاق نگرفته بود مثل خرس می خورد الان همه این خودنمایی هاش برای به رخ شوهر سابق کشیدنه چه خ ...

حالا خبر از پشت صحنه ها نداری اینجوری قضاوت کردی تهمت زدی که میخواد به رخ شوهر سابقش بکشخ و نمیدونم دعوا دارنو این حرفا

واقعا خجالت اور این نظراتتون

این خانوم فقیر نبوده که بخاطر پول با کسی ازدواج کنه 

اگرم به قول شما مثل خرس میخورد مال خودش بوده به شما چه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
تو زنی؟!!!!!! چه زن کثیفی هستی!!!! سر تا پا عقده و تنفر! چی میگی اصلا؟! چقدر توهین کردی به این بنده ...

تو چی هستی؟؟؟
هر کس می تونه نظر خودش رو بگه
تو چرا بهت برخورد ؟؟؟!!!!
مطمئن باش خود بهاره رهنما روزی هزارتا از این حرفها که من زدم رو از همه دنیا می شنوه
اگه واقعا زندگی و زیبایی هاش رو می دید با قاسم خانی هم همین قدر شاد بود
میگم میخواد به رخ شوهر سابق بکشه و پز بده چون وقتی ازدواج مجدد داشت دائما تو اینستا و سایت های مختلف می بینی شون
والا همسران سابق رامبد جوان هم بسیار زیبا و جوان هستند ولی اینطوری بی جنبه بازی در نیاوردن
خیلی های دیگه هم تو دنیا سینما طلاق گرفتن و با شخص جدیدی ازدواج کردن
شریفی نیا هم زنش رو طلاق داد و با ی رز رضوی ازدواج کرد اینطوری تو بوق و کرنا زندگی نمی کنه
زن سابق شریفی نیا (خانم حاجیان) هم با ی نویسنده ازدواج کرده واقعا هم حالش خوبه و دختراشون هم می گن که اصلا شاید اینطوری بهتر شده برا همه
پس اگه این پرنسس خانوم شما سرش به کار خودش باشه هیچ کس حق دخالت تو زندگیش نداره
وقتی زندگیت رو کاملا عمومی می کنی باید توقع داشته باشی هر حرفی و هر قضاوتی درباره ات بشه
اگه می تونست خیلی کارهای دیگه هم می کرد
همون طوری که شما نظر میدی
منم می تونم نظر بدم
متاسفم که کسی نظر مخالف داشته باشه عقده ای و کثیف و .... محسوب میشه
ی ذره رو خودت کار کن عزیزم
با کوچکترین حرفی که به سوپراستار مورد علاقه ات زده میشه از کوره در نرو
خود خانم رهنما اینطور برخورد نمی کنه 

خدای خوبم سپاس

با اين حساب بريتني و جنيفر و اينا هم عقده اين كه حتي با جوونتر از خودشون دوست شدن و هي عكس عاشقونه ميذارن و اينا

بابا اين بنده خدا كار خاصي نميكنه همين عكسا و مناسبتاي ما رو ميگيره با اين تفاوت كه پيج ما قفله واسه ايشون بازه. بدت مياد دنبالش نرو اسكرين بگير