2777
2789
تا وقتی طلاق نگرفته بود مثل خرس می خورد الان همه این خودنمایی هاش برای به رخ شوهر سابق کشیدنه چه خ ...

دخترش زشته؟؟؟؟ 

سالگرد ازدواجاش مزخرفه؟؟؟؟!!!!! با اون همه هزينه و كادوهاي گرون قيمت كه همه ارزوش رو دارن

تو خونه شون هم كه هستي ميدوني چقدر دعوا دارن جالبه

چقدر صحبت كردنت سطح پايينه و پر از حسد 😂

این میشه عقده ای بودن این خانم عقده ای بودن الان که شوهر جدید کردن دارن عقدشونو خالی میکنن وگرنه چ ...

عقده ای نیس شخصیتش برونگراس چندسال پیش تو یه برنامخ رادیویی داشتم مصاحبه شقایق دهقاتو گوش میدادم که میگفت بهاره کلا اینجوری اخلاقش برعکس من.ولی چون با شوهر قبلیش عکس زیادی نمیذاشت به این دلیل بود که اون اقا علاقه ای به عکس گذاشتن نداشت ولی بهاره رهنما همیشه از خودش عکس میذاشت

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی هستی؟؟؟ هر کس می تونه نظر خودش رو بگه تو چرا بهت برخورد ؟؟؟!!!! مطمئن باش خود بهاره رهنما روز ...

بدبخت شریفی نیا با رز رضوی ازدواج نکرده اومدم تو برنامه مهران مدیری گفت که ما رفتیم مکه اون خانم هایی که مجرد بودن و برادری پدری کنارشون نبود باید شوهر داشتن فقط اون زمان اومدن همه دخترای مجرد رو بنا به دستور پادشاه مکه و غیره و قوانین اونجا به صیغه ما دراوردن که ماهم یک گروه هنرمند بودیم رز رضوی به من افتاد حتی دختر کوچیکشم همراهشون بوده. الهام حمیدی هم صیغه عمو پورنگ شده بود می گفت از شانس من برگشتم ایران دیدم همه جا شایعه است که من با رز رضوی ازدواج کردم من نمی دونم چطور می خوایی حلالیت بطلبی نفهمیده پشت سر دیگران حرف می زنید قضاوت می کنید

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
بخدا بعضی ها میخوان فقط حرفی زده باشنو بقیه هم لایکشون کنن😒😒

دقیقااااا.بعد میان میگن به شما چه و چرا فضولید و هرکی آزاده هرطور که دوست داره باشه؟ خوب منم میگم پس حالا به شما چه که من نظرم مخالفه؟ من خودم به شخصه نه حسودی میکنم نه چیزی یعنی به چیش باید حسودی کنم؟ لوس بازی رو همه یعنی همه میتونن انجام بدن کی نمیتونه هان؟ 

اگه بهاره کمبود داره و میخواد بهش توجه بشه ،چرا برخیا میرن این کمبود را برطرف میکنن و پیگیرشن ؟

ایا خود اینها هم مشمول کمبود نمیشن 🤦‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

به نظرم اونی که حالش خوبه پیگیر سلبریتی هایی نیست که دوست شون نداره و حرصم نمیخوره .🙂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حاجی داره بهش میگه چیکار میکنی اینجوری که دیوونه میشم بیا دلبریتو یکم کمترش کن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
چرا

بدبخت داره تو صورت شوهرش میخنده

اینکارم زن و شوهرا اجازه ندارن بکنن

ممنون از عکست خیلی بهم حال خوشی داد

امیدوارم همه زن و شوهرا همدیگرو همینقدر ررر قشنگ نگاه کنن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
بهاره خانم چه کرده  حاجیو دیوونه کرده😆😆

شاعر کی بودی؟

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .