2777
2789

تاثیرش براتون چطور بود روی اشتها و وزنتون چه تاثیری داشت روی فکر و تمرکز چی؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی واسه پرخوری عصبی آسنترا تجویز کرده؟

بینج دارم هم پرخوری عصبی دارم هم رو وزنم حساسم 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

آسنترا میخورم ولی نه اشتهامو زیاد کرده نه کم

تاثیرش چی بوده براتون

بینج دارم هم پرخوری عصبی دارم هم رو وزنم حساسم

منم میخورم 2 ماهه

تاثیراتش رو اعصاب اینام عالی بوده ولی انگار داره رو وزنم تاثیر میذاره یکی دو کیلو اضافه شدم و نمی‌خوام واقعا اینجوری منم رو وزنم حساسم

آخره صبر سبزه🌱
منم میخورم 2 ماههتاثیراتش رو اعصاب اینام عالی بوده ولی انگار داره رو وزنم تاثیر میذاره یکی دو کیلو ا ...

افزایش وزنت بخاطر افزایش اشتها بوده یا خود به خود زیاد شده؟

تاثیرش چی بوده براتون

من برای وسواس فکری و پانیک و اضطراب میخورم.چون بچه شیر میدم آسنترا پنجاه میخورم .قبلا که صد می‌خوردم بهتر بود .پنجاه هم خوبه ولی هنوز گاهی دچار حمله عصبی میشم.به شدت میل جن سی مو کم که چه عرض کنم صفر کرده.اشتهامو تغییر نداده .کلا حال روحیمو بهتر کرده ولی نه زیاد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
اها حالت بهترع ؟وسواس فکری رو چی داشتی

اره بهترم‌‌.وسواس فکری مریضی .همش میترسیدم خودم با بچه هام مریض بشیم .البته من بیشتر به خاطر حملات عصبی میخورم.اگه فقط وسواس فکری داشتم نمی‌خوردم .ولی من روزی پنج شش بار دچار حمله عصبی میشدم مجبور شدم بخورم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪