تاثیرش براتون چطور بود روی اشتها و وزنتون چه تاثیری داشت روی فکر و تمرکز چی؟
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
منم میخورم 2 ماههتاثیراتش رو اعصاب اینام عالی بوده ولی انگار داره رو وزنم تاثیر میذاره یکی دو کیلو ا ...
افزایش وزنت بخاطر افزایش اشتها بوده یا خود به خود زیاد شده؟
من برای وسواس فکری و پانیک و اضطراب میخورم.چون بچه شیر میدم آسنترا پنجاه میخورم .قبلا که صد میخوردم بهتر بود .پنجاه هم خوبه ولی هنوز گاهی دچار حمله عصبی میشم.به شدت میل جن سی مو کم که چه عرض کنم صفر کرده.اشتهامو تغییر نداده .کلا حال روحیمو بهتر کرده ولی نه زیاد
اره بهترم.وسواس فکری مریضی .همش میترسیدم خودم با بچه هام مریض بشیم .البته من بیشتر به خاطر حملات عصبی میخورم.اگه فقط وسواس فکری داشتم نمیخوردم .ولی من روزی پنج شش بار دچار حمله عصبی میشدم مجبور شدم بخورم