2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چی بگم... ی دونه از این دلبریاش با قاسم خانی ندیدیم

یادگرفته. تجربه.... 

شماهم یا بگیرین دلبری رو

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

خوشبخت باشه

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
هوم ولی ب نظرمیاد ی فرقی بودها بین اتاق خواب و مجازی ! حالا انگار دیگه نیست 

مگه داره چیکار میکنه؟! 😵

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

هیچکس به این حسودی نمیکنه دلم براش میسوزه که تو سن 47سالگی اینقد سبکسر هست خیلی قشنگتر از این میتونه زندگی کنه مثل خانم قلی خانی ،ناصر یکتا ،شیلا خداداد اخه این چیه با این اندامش اینم با شوهر دوم 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

نه ب اون همسر اولش ک یه باکلاسی خاصی تو چهر هاش بود نه به این بنده خدا یه بی کلاسی خاصی داره😂

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

در شان یه خانوم باکلاس نیس ک اینطوری با صدای بلند زندگی کنه

انگار بزووورررر میخاد بگه خوشبختم

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

من خداحافظ بچه دیدم امشب  اونجا هم بهاره زن دوم خسرو خانه😁 فکر کردم در مورد اونه مطلب😃

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

گناه داره خب هر چی دلتون میخواد بارش میکنید خداروشکر خوشبخت شده چرا بیانتون اینجوریه الان تو خیابونا هزار جور کثافت کاری میکنن تو ماشین تو پارک جلو چشم مردم.....حالا این بنده خدا با شوهرش که محرمش هم هست چنتا عکس میزاره....مگه چیکارتون داره یکم طرز فکرتون رو ببرید بالا به مردم با لفظ بیانتون حمله نکنید زشته بیاید هم جنس خودمون رو بی احترام نکنیم اونم مثل ما و از جنس ماست چرا بهش بی احترامی میکنید 

خیلی هم خانم زیبا و مهربونی هستن ان شاءالله همیشه شاد و خوشبخت باشن😍

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢