2777
2789

چرا کر ونا واسه این یه لبریتی ها نیست؟😒😒😒😒

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان چیکار کرده ؟ 🤔

دلبریش  چیه ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

ادا دراوردن خوب نیس 😕

فک نمکنم ادا باش کاملن معلومه ک خوشبخته یعنی کسی ک تو ازدواج اولش خوش خرم نباش بعدی باش فیلمه ن فقط زندگیشون و تو راه درست پیش بردن

یروز حقیقت دهن ب دهن‌میچرخع و حکایتی میشع ک همع شنیدن/♡

خاک‌بر سرش کنن انقد چندشه که نگو هر جا میری بهاره رهنما با حاجی فلان جور بهمان جور

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

نمیدونم چرا از عکس هایی که میزاره خوشم میاد ، به جای نگاه کردن به جنبه منفیش بهتره به این توجه کنیم که مبشه توی هر سنی جوون بود ، دلبری کرد ، زندگی کرد عاشق شد و مثل یه دختر جوون عشق رو فریاد زد .‌‌. اتفاقا خانوما اینجور خانومی از نظر اقابون الگو بدی واسع خانوم هاشونن چرا ؟؟؟ چون مردا زنی رو میخوان بشینه خونه ،هزار تا بلا سرش بیارن و آخر سر هم با دختر کم سن و سال عشق و عاشقی کنن .. الگو خوب بگیریم ،، کم دیدم خانومی اینجور به خودش اهمیت بده .. الهی که همیشه شاد و خوشبخت باشه 

تاییدی بر جمله ی گوهر بار : ما زشت نیستیم فقط پول نداریم  :(

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
چه بی عرضس شوهرش خودشو درگیر دلقک بازیای این کرده عقده جلب توجه داره این کارا در شانش نیست اونم ازدو ...

چ‌حرف بی منطق و مسخره ای یعنی تو ازدواج دوم‌کسی حق خوشبختی و دلبربایی نداره؟عکساش هم خیلی سادن‌چیز خاصی نیس خانمایی ک اینجور میگن عه نظرم اون‌دسه از خانمایین ک نمتونن مصل این باشن حسادت مکنن نمتونن مصل این لاغر کنن زیبا شن خوشبخت شن زندگی پوچ رو کنار بزارن برن ی زندگی عالی بسازن

نمیدونم چرا از عکس هایی که میزاره خوشم میاد ، به جای نگاه کردن به جنبه منفیش بهتره به این توجه کنیم ...

واقعا درست میگین بتطرم فقط خانمایی حسادت میکنن ک مصل بهاره متونسن جرات نداشتن زندگی پوچ رو تموم کنن

چقد حسودن خانومای ایرانی .چه بدی ب شما کرده اخه

فکر کن راحت میگن دور از جونش خاک بر سرش ، کر و نا نمیگیرن ؟ بعد خدا به ما میخواد نظر کنه ؟ ما دلمون واقعا سیاهه .. تحمل شادی همنوعمون نداریم آرزو مرک میکنیم اونوقت خدا چه رحمی به ماها بکنه