2777
2789
کاملا درسته !! هر چی آدم حسودتر باشه و از موقعیت و موفقیت بقیه ناراحت بشه بدتر خودش بجایی نمیرسه! ول ...

اره ایول داره ک توی زندگی ک روحش داشت نابود میشد نموند و حرف کسی براش مهم نبود و ازدواج کرد و شاده ، 

من کاری ب اخلاق و شخصیتش ندارم شجاعتش ستودنیه

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه دوست دارم توی سن اونهام بودم راحت باشم چرا عکس نگیرم؟چرا با همسرم عکس متفاوت تر از قبل نگیر ...

موافقم باهات ولی اگه یه کاری رو از اول انجام بدید برای بقیه عادی جلوه داده میشه

اما اینکه یهو تو سن پنجاه سالگی با همسر دوم و در حیطه بازیگری این کار انجام بشه چون تا قبل نبوده خیلی برای مردم غیر عادی میاد

میدونی بعد از طلاق و خیانت همسرش دوست داشته به خانمهای دیگه بگه اخر دنیا نیست و بازم زندگی بهتر از ق ...

بجون تو با یه ادم بی پول ازدواج میکرد

اینطوری نبود

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
موافقم باهات ولی اگه یه کاری رو از اول انجام بدید برای بقیه عادی جلوه داده میشه اما اینکه یهو تو سن ...

قبلا اینستاگرام نبود. خانم هیلاری کلینتون و خیلی سیاست مدارهای سن بالای کشورهای دیگه رو ببینید چقدر رنگهای شاد و چقدر سرزنده هستن نسبت به مادرهای ما

بجون تو با یه ادم بی پول ازدواج میکرد اینطوری نبود

پول که خیلی لازمه اما چون بازیگره میتونه. اونهاییکه پیج های با فالور بالا دارن همه چیزشون مجانی میشه .اینها که مشخصه. اما بیشتر از پول انگیزه میخواد. والله ما پیج دوست و اشنا رو داریم صد رحمت به خانم رهنما کاری نکرده بنده خدا. دوستهای من که کار خاصی هم ندارن برای یه تولد عادی ارایشگاهن

نه بابا من همیشه دقت کردم اتفاقا زمان چاقیشم با اعتماد به نفس نمیبست انگار

عه 

نمیدونم تا حالا دقت نکردم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
حاجی داره بهش میگه چیکار میکنی اینجوری که دیوونه میشم بیا دلبریتو یکم کمترش کن

خخخخخ

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤