2777
2789
موافقم فقس یاد گرتن أه و پیف کنن، أه أه أه چرا اینجوره چرا اونجوره در صورتی ک از ارزوهاشونه جاش ب ...

منم البته ملایم تر مثل شما فکر میکنم. احساس میکنم همه روست دارن جای خانم رهنما باشن یا جای دختر خانم فلانی اما چون نمیشه میگن خوب نیست .درحالیکه ایرادی توی این عکسها نیست و خیلی عادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون😆😆😆

اییینهمه بهش حرف میزنن

انگار نه انگار😂😂

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
به ما چه

اگه به ما ربطی نداره عکساشونو تو فضای مجازی پخش نکنن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
دوسش دارما فقط حرص میخورم چرا سوتین خوب تنش نمیکنه همیشه آویزونه سینه هاش

فکر کنم به خاطر لاغری زیادشه

اول باید وزنشو کم و ثابت کنه بعد بره پوستشو بکشه و جراحی بکنه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اگه به ما ربطی نداره عکساشونو تو فضای مجازی پخش نکنن

بخدا

بعضی ها میخوان فقط حرفی زده باشنو بقیه هم لایکشون کنن😒😒

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
موافقم فقط یاد گرتن أه و پیف کنن، أه أه أه چرا اینجوره چرا اونجوره در صورتی ک از ارزوهاشونه جاش ب ...

کاملا درسته !! هر چی آدم حسودتر باشه و از موقعیت و موفقیت بقیه ناراحت بشه بدتر خودش بجایی نمیرسه! ولی ایول داره داره هاااااااااا😜

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
منم البته ملایم تر مثل شما فکر میکنم. احساس میکنم همه روست دارن جای خانم رهنما باشن یا جای دختر خانم ...

عزیزم ما اصلا تو سنی نیستیم که بخوایم جای این خانوم باشیم کسایی که این عکس ها رو تو فضای مجازی پخش میکنم(بازیگرا) یه کمبودی دارن،

منم البته ملایم تر مثل شما فکر میکنم. احساس میکنم همه روست دارن جای خانم رهنما باشن یا جای دختر خانم ...

ناراحت میشم بخدا، چرا اینجوری ان خب

مسیر زندگیش و انتخابش اینه

ب نظرم خیییلی بهتر از زنایی هست ک ب خاطر عدم استقلال و ترس و آبرو و بچه از شوهرای عتیقشون طلاق نمیگیرن  و زنای قوی و شاد رو مسخره میکنن

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود
خیلیم خوب بقیه زنا یاد بگیرن تو اون سنو سال. اینجوری زندگی کردنو شاد بودنو لوندی کردن هنره 

قبلا پول نداشت اینکارا رو نمیکرد

دقیقا 1تن بود

عزیزم ما اصلا تو سنی نیستیم که بخوایم جای این خانوم باشیم کسایی که این عکس ها رو تو فضای مجازی پخش م ...

من همیشه دوست دارم توی سن اونهام بودم راحت باشم چرا عکس نگیرم؟چرا با همسرم عکس متفاوت تر از قبل نگیرم؟

چرا گارد میگیری؟😊 هرکسی یه نظری داره

😨😨😨😨🙊🙊🙊