2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی اول و دوم

114 بازدید | 7 پست

سلام خانمها من باردارم و هفته ۳۰ هستم ناخاسته باردار شدم بچه اولم ۲ سالشه  میخام بدونم زایمان اول راحتتره یا دوم؟ اولی رو ک اذیت شدم و بخیه بردم و ۵ ساعت درد با امپول فشار .واسه دومی خیلی استرس دارم چون یه بار تجربش کردم .

همیشه اولی و دومی مثل هم نیستن

ممکنه خیلی راحت باشی

همه مثل هم نیستن

فقط از خدا بخواه زایمان راحت داشته باشی

هر روز بخواه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من زایمان اولم روندش طولانی تر بود 

زایمان دومم کل درد زیادم یک ساعت بودم بعدم تا رسیدم بیمارستان گفتن فولی و یکم بعدشم زایمان کردم و برش هم نخوردم بخیه هم نخوردم، زایمان طبیعی بعدش بخیه نخوری فوق العادس چون اصلا انگار اصلا زایمان نکردی هیچ دردی نداری 😍😍

زایمان اولم که بخیه هم خوردم البته زیاد اذیت نشدم من ولی خب به هر حال رسیدگی میخواد، من خیلی رسیدگی کردم خیلی زود خوب شدم 

خاطره زایمانم توی لینکم هست خواستی بخونش 

زایمان دوم که میخوای هم صفحه ۱۱ هست

خدایا شکرت
مال من زایمان اولم روندش طولانی تر بود  زایمان دومم کل درد زیادم یک ساعت بودم بعدم تا رسیدم بی ...

ببخشید اینو میپرسم ولی موقع نزدیکی درد داری یا ریلکسی؟ من بعداز زایمان اولم بهتر شدم یکم چون اصن خیلی ب سختی نزدیکی داشتیم.