2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خداروشکر خوبه مشکلی نداره

اره خوبه اون زمان مایع نخاعی گرفتن گفتن مننژیت هست بخاطر عفونت امونیاک خونش هم بالا رفته بود دوهفته بیمارستان بستری بود ۴تا سرم بهش وصل بود خیلی روزهای سختی بود الان شکر خدا خوبه فقط یخورده خیلی کم ضعیف هست 

محتاجم به دعا
اره خوبه اون زمان مایع نخاعی گرفتن گفتن مننژیت هست بخاطر عفونت امونیاک خونش هم بالا رفته بود دوهفته ...

سلام خوبی. دختر من دوماهشه الان 12روزه بیمارستان به دلیل مننژیت بستریه. دختر من علائم بچه شمارو داشت تب هم کرده بود. توی این چند روز بازهم تب داره ینی خوب میشه؟ من خیلی نگرانم😭😭😭😭

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
سلام خوبی. دختر من دوماهشه الان 12روزه بیمارستان به دلیل مننژیت بستریه. دختر من علائم بچه شمارو داشت ...

دختر منم تب و اینکه کل بدنش قرمز شد باعث شد ببرمش بیمارستان که فهمیدن مننژیت هست تو بیمارستان هم تا یه هفته تب داشت مدام دستمال خیس زیر گلو رو شکم و لای کشاله رونش میذاشتم 

اره فرشته کوچولوت خوب میشه مطمن باش مهم اینه مشکلش تشخیص داده شده درمان میشه این بچه ها برخلاف ظاهرشون خیلی قوی هستن امیدت به خدا باشه این روزها هم میگذره هرچند که سخت هست میدونم الان تو چه حالی هستی

محتاجم به دعا
دختر منم تب و اینکه کل بدنش قرمز شد باعث شد ببرمش بیمارستان که فهمیدن مننژیت هست تو بیمارستان هم تا ...

ان شاء الله گفت تو باشه لطف خدا. الان دوروزه دیگه تب نداره. خداکنه زود بیاد خونه😢🤲

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
دختر منم تب و اینکه کل بدنش قرمز شد باعث شد ببرمش بیمارستان که فهمیدن مننژیت هست تو بیمارستان هم تا ...

سلام گلم خوبی ببخش مزاحمت شدم. الان ی هفتست دخترم خوب شد آوردمش خونه. ولی شبا خیلی گریه میکنه فریاد میزنه درحدی که صداش میگیره راه می‌بریم هرکاری میکنیم آروم نمیشه دکتر بردم میگه عادیه چون بیمارستان مونده. میخواستم ببینم بچه شمام همچین حالتی داشت؟ 

سلام گلم خوبی ببخش مزاحمت شدم. الان ی هفتست دخترم خوب شد آوردمش خونه. ولی شبا خیلی گریه میکنه فریاد ...

سلام نه عزیزم دخترمن بعد بیمارستان چن شب نا ارومی کرد ولی بعد دیگه شبا راحت میخوابید ولی قبلش خیلی شبا ناله و گریه میکرد و مدام موهاشوبا تمام توان میکشید طوری که پوست سرش میومد بالا من تعجب میکردم خدا بچه مثلا یک ماه چه توانی داره بتونه با این قدرت موهاشو بکشه

میدونم الان چه حالی داری درکت میکنم ایشاالله بزودی دخترت خوب خوب بشه منکه اینقدر روزای بدی بود حتی فک کردن بهش هم شدید اذیتم میکنه

محتاجم به دعا
سلام گلم خوبی ببخش مزاحمت شدم. الان ی هفتست دخترم خوب شد آوردمش خونه. ولی شبا خیلی گریه میکنه فریاد ...

سلام از بچه شماهم مایع نخاعی گرفتن؟؟؟از نوزادم سه بار میخان بگیرن خیلی ناراحتم

سنگ صبور نداری؟هوالسمیع🌱