2777
2789
سلام از بچه شماهم مایع نخاعی گرفتن؟؟؟از نوزادم سه بار میخان بگیرن خیلی ناراحتم

بله. برای من دوبار گرفتن. نگران نباش منم خیلی میترسیدم

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی. دختر من دوماهشه الان 12روزه بیمارستان به دلیل مننژیت بستریه. دختر من علائم بچه شمارو داشت ...

عزیزم دخترت خوب شد؟دختر من ۵ روزه بود متوجه شدیم مننژیت داره . دکتر گفت عفونت مغز نمیدونم با مننژیت یکی هست یا نه؟الان ۱۲ روزشه خوب میشه ؟خیلی داغونم😭

با خدا باش پادشاهی کن😎
عزیزم دخترت خوب شد؟دختر من ۵ روزه بود متوجه شدیم مننژیت داره . دکتر گفت عفونت مغز نمیدونم با مننژیت ...

بله عزیزم دختر من کامل خوب شده، ان شاء الله که دختر شماهم زود خوب میشه میاد پیشت نگران نباش. مننژیت عفونت پرده مغز هست. ان آی سیو بستریه؟ 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
سلام بچتون اللن سالمه.. مشکل هوشی یا... ندادره من بچم بیمارستانم دارم دیوانه میشم

سلام ببخشید مزاحم شدم حال بچتون خوب شد؟

شرح حالش رو بهم میگید لطفا ؟

من الان بیمارستان مفیدم بچم بستریه منتظر جواب ازمایشیم شکشون به مننژیته 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
سلام ببخشید مزاحم شدم حال بچتون خوب شد؟ شرح حالش رو بهم میگید لطفا ؟ من الان بیمارستان مفیدم بچم ب ...

سلام بله دقیقا پارسال بود و روز های خیلی سختی بود ولی گذشت. آنتی بیو تیک ده روز مصرف کرد.

ولی از اون به بعد خس خس وآلرژی موند 

چرا گفتن مشکوک به مننژیت هست علائم بچتون چیه؟ چند وقته 

سلام بله دقیقا پارسال بود و روز های خیلی سختی بود ولی گذشت. آنتی بیو تیک ده روز مصرف کرد. ولی از او ...

تب داشت ولی بدون عفونت

ال پی ازش گرفتن که اونم منفی بود ولی کروناش مثبت 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
تب داشت ولی بدون عفونت  ال پی ازش گرفتن که اونم منفی بود ولی کروناش مثبت

ان شاالله خوب میشه توکلتون به خدا باشه اگه عقیقه نکردین حتما عقیقه و قربانیش کنید... 

خدا کمک کنه امسال  همه اطرافیانم بچه هاشون از این ویروس و کرونا و انفلازا بستری شدن خودمم پارسال بیچاره شدم