عمگین مدیر عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 98 عنوان مننژیت نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 21349 بازدید | 29 پست سلام دوستان کسی بوده که نوزادش دوست یا آشنا مننژیت گرفته چطور شده 1398/12/05 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترررررپایییز عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 111 سلام نه عزیزم دخترمن بعد بیمارستان چن شب نا ارومی کرد ولی بعد دیگه شبا راحت میخوابید ولی قبلش خیلی ش ... از بچه شماهم ال پی گرفتن چند بار؟؟ سنگ صبور نداری؟هوالسمیع🌱
76sssss عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 912 سلام از بچه شماهم مایع نخاعی گرفتن؟؟؟از نوزادم سه بار میخان بگیرن خیلی ناراحتم بله. برای من دوبار گرفتن. نگران نباش منم خیلی میترسیدم ➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا نمیشه
راحیلللل عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 2906 سلام خوبی. دختر من دوماهشه الان 12روزه بیمارستان به دلیل مننژیت بستریه. دختر من علائم بچه شمارو داشت ... عزیزم دخترت خوب شد؟دختر من ۵ روزه بود متوجه شدیم مننژیت داره . دکتر گفت عفونت مغز نمیدونم با مننژیت یکی هست یا نه؟الان ۱۲ روزشه خوب میشه ؟خیلی داغونم😭 با خدا باش پادشاهی کن😎
76sssss عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 912 عزیزم دخترت خوب شد؟دختر من ۵ روزه بود متوجه شدیم مننژیت داره . دکتر گفت عفونت مغز نمیدونم با مننژیت ... بله عزیزم دختر من کامل خوب شده، ان شاء الله که دختر شماهم زود خوب میشه میاد پیشت نگران نباش. مننژیت عفونت پرده مغز هست. ان آی سیو بستریه؟ ➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا نمیشه
راحیلللل عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 2906 بله عزیزم دختر من کامل خوب شده، ان شاء الله که دختر شماهم زود خوب میشه میاد پیشت نگران نباش. مننژیت ... سلام عزیزم اره بستری بود خداروشکر مرخص شد با خدا باش پادشاهی کن😎
95yasaminzahra عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1507 سلام دختر کوچولوی من دوماه و نیمه بود گرفت سلام بچتون اللن سالمه.. مشکل هوشی یا... ندادرهمن بچم بیمارستانم دارم دیوانه میشم
رهام۱۴۰۰شریفی عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1 سلام خواهرزاده من نقریبا یک ماه مننژیت شده بود الان ناشنوایی عمیق داره یعنی امکان برگشت شنواییش امکان ندارع؟کسی تجربع ای نداره؟
elenajoooon عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 2333 سلام بچتون اللن سالمه.. مشکل هوشی یا... ندادره من بچم بیمارستانم دارم دیوانه میشم سلام ببخشید مزاحم شدم حال بچتون خوب شد؟شرح حالش رو بهم میگید لطفا ؟من الان بیمارستان مفیدم بچم بستریه منتظر جواب ازمایشیم شکشون به مننژیته نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
95yasaminzahra عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1507 سلام ببخشید مزاحم شدم حال بچتون خوب شد؟ شرح حالش رو بهم میگید لطفا ؟ من الان بیمارستان مفیدم بچم ب ... سلام بله دقیقا پارسال بود و روز های خیلی سختی بود ولی گذشت. آنتی بیو تیک ده روز مصرف کرد.ولی از اون به بعد خس خس وآلرژی موند چرا گفتن مشکوک به مننژیت هست علائم بچتون چیه؟ چند وقته
elenajoooon عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 2333 سلام بله دقیقا پارسال بود و روز های خیلی سختی بود ولی گذشت. آنتی بیو تیک ده روز مصرف کرد. ولی از او ... تب داشت ولی بدون عفونت ال پی ازش گرفتن که اونم منفی بود ولی کروناش مثبت نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
95yasaminzahra عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1507 تب داشت ولی بدون عفونت ال پی ازش گرفتن که اونم منفی بود ولی کروناش مثبت ان شاالله خوب میشه توکلتون به خدا باشه اگه عقیقه نکردین حتما عقیقه و قربانیش کنید... خدا کمک کنه امسال همه اطرافیانم بچه هاشون از این ویروس و کرونا و انفلازا بستری شدن خودمم پارسال بیچاره شدم
moonofdark عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1 ان شاالله خوب میشه توکلتون به خدا باشه اگه عقیقه نکردین حتما عقیقه و قربانیش کنید... خدا کمک ... شما بچتون علائمش چی بود
خداخستمکمکمکن عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 10 سلام دختر کوچولوی من دوماه و نیمه بود گرفت سلام الان بچه اتون چند سالشه؟؟ممنژیت تاثیری روی گفتار و تعادل در راه رفتنش کزاشت؟؟؟؟
خداخستمکمکمکن عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 10 اره خوبه اون زمان مایع نخاعی گرفتن گفتن مننژیت هست بخاطر عفونت امونیاک خونش هم بالا رفته بود دوهفته ... سلام ببخشید الان چند سالشه و مننژیت تاثییری روی تعادل درراه رفتن و گفتارش گزاشت؟؟