2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تازه عروسی کردم سنمم کمه.مرسی

خب عروسی که کردی؟

مگه چند سالته؟

چرا میخواهی سقطش کنی ممکنه  بعد دیگه بچه دار نشی قتل محسوب میشه اینکارت

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
اخه تازه عروسی کردم سنمم کمه.مرسی

اونی که به شما روابط زناشویی رو یاد داد جلوگیری از بارداری رو یاد نداد؟؟؟؟

به هرحال شما به این نتیجه رسیدی که بزرگ شدی که ازدواج کردی..دیگه بچه نیستی که عواقب کارهای خودت رو گردن نگیری

بچه یک ماهه هم با زعفرون سقط نمیشه دیگه فقط مقدار زیاد زعفرون میتونه باعث فشار به قلب مادر و مشکلات قلبی برای خودت بشه

و البته زندگی ای که شروعش با کشتن یه بچه باشه قطعا آخرش زیبا نیست

بنظرم به اندازیی بزرگ شدی که ازدواج کردی ازدواجم یعنی شوهرداری وبچه داری 

همش شیش ماهه عروسی کردم قرض و اینا زیاده فعلا دوس دارم یه موقه ای باشه ک بتونم ب بچم برسم