2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که از جاریتون دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 103 پست
مامان منم مثل شماست ،ولی خودم نه در حدی خیس نمیشه که بخواد شلوارمو خیس کنه🤔 شماهم سعی کن از این پا ...

اخه من قشنگ همه جامو اب میکشم برا همین خیس میشم

پارچه رو که هی باید شست

نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درشت بودن و سرحال بودن نشانه ی سلامتی نیس این بچه در مقابل انواع ویروس ها و بیماری ها صدرصد اسیب پذ ...

نه عزیزم 

خیلی ها توی دنیا الان این کار رو میکنن

نمیدونم چقدر درسته چون اطلاعاتی ندارم در موردش

ولی توی بیشتر کشورها واکسن زدن اختیاری یه

حسوده دیگه تابلوئه

ی حرکتایی میزنه ها...مثلا چندتا مهمونی میریم همه باهم میبینه منوشوهرم اونجا با همه خوبیم...از سری بعد همه اونارو دعوت میکنه ب ما نمیگه ک مثلا ما با اون جمع رابطه نداشته باشیم...جدیدا ام ما اصلا جایی ک اونا هستن نمیریم

منم  زیاد رفت و آمد نداریم که راز موفقیتش رو بدونم ولی واقعن خوشم میاد و توی کف برنامه ریزی یه ...

اصلی ترین دلیل با برنامه بودنش اینه که شب زود میخوابه صبحم زود پا میشه

شک نکن

اره من که آب شدم از خجالت

بیخیال عزیزم ما نباید مثل اونا باشیم

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
اتفاقا چقدر خوبه که واسه پخت و پز جای سوا داره!! خوشبحالش اینجوری آشپزخونش بو نمیگیره و همیشه تمیز م ...

آخه کوچیک ترین چیزا رو هم میبره تو حیاط چون شهرشونم سرده خودش زجر میده تو سرما مثلا یه برنج گذاشتن برای سه نفر آدم چقدر میخواد آشپزخونه رو کثیف کنه یا بو بگیره آدم یه هزینه هایی رو تو زندگی میکنه که رفاه داشته باشه

باشه الان مامان منم جای جدا داره اما وقتی مهمون زیاد داریم یا یه سرخ کردنی که زیاده میبره وگرنه بقیه کارا رو تو آشپزخونه انجام میده

اخه من قشنگ همه جامو اب میکشم برا همین خیس میشم پارچه رو که هی باید شست نمیشه

دوست من کلی خشک کن بچه گرفته کوچک کرده سایز دستمال همیشه داره توی جیبش

هر بار استفاده میکنه میداره با لباس های زیرش میشوره اتو میکنه برای دفعه بعد 

ولی من متاسفانه نتونستم  

نه عزیزم  خیلی ها توی دنیا الان این کار رو میکنن نمیدونم چقدر درسته چون اطلاعاتی ندارم در مور ...

میدونم

زیاد شنیدم 

ولی چیزی که تو کل دنیا تایید شدس و مورد قبوله رو حق نداریم  خلافشو رو بچمون امتحان کنیم

با مورد دومش موافقم البته اگر هدف پس انداز باشه

نه هدفش پس انداز نیست داشتن خونه میساختن شوهرش به شدت تو فشار مالی بود حتی یه انگشترم نفروخت آخرشم از شوهر من ده تومن قرض کردن هنوزم که هنوز پس ندادن