2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که از جاریتون دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقب موندس جاریت

نه تحصیلکرده س ...اعتقادش اینه داروهای جدید بیشتر بچه ها رو مریض میکنن ...خیلی حرف زدم باهاش دیدم میگه من خودمم مکمل های بارداری و آهن و ...رو نخوردم  چی شد؟ هزار ماشالله خداییشم بچه اش  فوق العاده سرحال و درشته ...هیچوقت ندیدم مریض باشه. دور از جونش..دیگه دیدم جای نصیحت نداره بیشترازین

آخه گفتی تو دستشویی دستمال نمیذاره!! منم خیلی وقته از دستمال توالت استفاده نمیکنم چون دکترم گفت ...

ببخشید میپرسم ها

یعنی دکتر بهت گفت کلن خشک نکنی؟

خوب عفونت نمیگیری؟

والا من که همیشه توی جیب پشت شلوارم پر دستمال کاغذی یه که اگر یک جا رفتم و اتفاقی دستمال نداشت گیر نکنم بازم دارم عفونت دارم

یا مثلا مادرشوهرمینا خونه ما ی غدایی خوردن خوششون اومده،ی سری ک همه اونجاییم پدرشوهرم ب من میگه اون غذارو درست کن اینجاام بخوریم میگم باشه.بعد موقع درست کردن جاریم میاد کلا سیستم غذارو عوض میکنه..مثلا من رب نمیزنم یهو میگه با رب بهتره و کلی رب میریزه توغذا...کلا میخواد منو ببره زیر سوال

اینکه خوبه من پام شکسته بود جاریم اومد خونه مامانم عیادتم یک کیلو پرتقال کیلویی ۳ تومنی اورد برام ...

کسی توقع نداره ولی گاهی واقعا آدم شرمنده میشه اه

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
اره من خیس میشم قشنگ

مامان منم مثل شماست ،ولی خودم نه در حدی خیس نمیشه که بخواد شلوارمو خیس کنه🤔

شماهم سعی کن از این پارچه های نخی استفاده کنی جای دستمال کاغذی ، دستمالا به مرور خدایی نکرده باعث عفونت میشن. 

رفتار عجیب زیاد داره 

مثلا این که کلی پول کابینت داده اما میره تو حیاط رو اجاق غذا میپزه و سرخ میکنه  که کابینتاش خراب نشن حتی برای پخت و پز معمولی خودشون حالا باز برای مهمون تعداد بالا این کار کنی آدم میگه میخواد آشپزخونش چرب نشه 

یکی دیگه اینکه شوهرش تو هر شرایط اقتصادی باشه هر چند وقت یبار باید چندتا النگو بخره 

تمام مسائل شخصیشم به خواهر شوهرم گزارش میده😑

ببخشید میپرسم ها یعنی دکتر بهت گفت کلن خشک نکنی؟ خوب عفونت نمیگیری؟ والا من که همیشه توی جیب پشت ...

اتفاقا همون دستمال باعث عفونت شده بود !

پیش پزشکی که فوق تخصص داشت و با تجربه بود رفتم .

گفت اصلا استفاده نکنید و در عوض حداقل روزی یکبار لباس زیرتونو عوض کنید.  یا اگه خییییلی حساسید از پارچه های نخی واسه خشک کردن استفاده کنید. 

خداروشکر الان ۳ساله کاااملاً خوب شدم . 

نه تحصیلکرده س ...اعتقادش اینه داروهای جدید بیشتر بچه ها رو مریض میکنن ...خیلی حرف زدم باهاش دیدم می ...

درشت بودن و سرحال بودن نشانه ی سلامتی نیس

این بچه در مقابل انواع ویروس ها و بیماری ها صدرصد اسیب پذیره

شوهرش هیچی بهش نمیگه؟

رفتار عجیب زیاد داره  مثلا این که کلی پول کابینت داده اما میره تو حیاط رو اجاق غذا میپزه و سرخ ...

اتفاقا چقدر خوبه که واسه پخت و پز جای سوا داره!! خوشبحالش اینجوری آشپزخونش بو نمیگیره و همیشه تمیز می مونه.

اتفاقا همون دستمال باعث عفونت شده بود ! پیش پزشکی که فوق تخصص داشت و با تجربه بود رفتم . گفت اصلا ...

آهان متوجه شدم

با دستمال پارچه ای خشک میکنی

فکر کردم کلن خشک نمیکنی بلاخره هر چقدر هم کم آب بریزی رطوبت میمونه که خطرناکه

بله دستمال نخی خیلی بهتره از کاغذی من متاسفانه نمیتونم