2777
2789

من معلم یه مدرسه دولتی ام سابقه کاریم بالای ۱۰ ساله 

یه دانش آموز از کلاس دیگه مزاحم کلاسم میشد چند بار با آرومی گفتم مزاحم نشوید دخترم برو بازم ادامه می داد 

زنگ اخر که خیلی اذیت می کرد کشیدمش کنار بهش گفتم دفعه آخرت باشه مزاحم کلاس من میشی وگرنه میبرمت دفتر پیش مدیر 

گریه کرد رفت به مادرش گفت مادرش اومد حمله ور شد سمت من دستشو چند بار زد رو شونم که تو معلمی از تو بعیده که مثل آدمای وحشی رفتار کنی منم دستشو زدم کنار گفتم شما حد و حدود خودت را بدون اول بپرس چی شده بعد بیا به من حمله کن شروع کرد به حرف زدن حرفای بدی به من زد منم گفتم واقعا روت زیاده طلبکارم هستی ؟ 

خلاصه اونروز من از دلش درآوردم اومدم خونه که من منظوری نداشتم و...

فرداش شوهرش را فرستاد که من سپاهی ام تو بچه منو ترسوندی میرم از طریق حراست سپاه شکایت کنم از اونور میرم آموزش پرورش شکایتت میکنم به زنم گفتی روت زیاده و... منم هرچی میگفتم بچه شما مزاحم کلاس من میشد و منم کاری نکردم مگه کتک زدم یا حرف غیر منطقی زدم و... اما آقا کوتاه نمیومد الان من میخام بخاطر سواستفاده از جایگاه ازش توی سپاه شکایت کنم 

بنظرتون حق با کی بود و اگر میتونم چه شماره ای را باید بگیرم

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگ محلش کن. چون الان الکی باد در کرده عملا کاری نکرده بتونی ثابت کنی که. بخوای بری شکایت و فلان کلی خسارت بهت وارد میشه آخرشم هیچی به هیچی 

فقط اگه وقت داشتی برو سازمان سپاه اونجا در حد لفظی گزارش بده بیا بیرون

حق با شماست از نظر بنده

من خودم نباید بهش میگم روت زیاده یا از اول بچه رو می‌بردم دفتر اما کار بدی در کل نکردم که بخام از حراست بترسم برای همین گفتم شما میخای بروشکایت کن  منم میرم از خانم شما شکایت میکنم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
مطمعن باش دروغ می گه می خواد بترسوندت

دقیقا البته بره هم هیچی برام مهم نیست چون کار بدی نکردم فقط میخام حتما گزارشش رتبه بدم سپاه چون از جایگاهش سواستفاده کرده برای ترسوندن من

سگ محلش کن. چون الان الکی باد در کرده عملا کاری نکرده بتونی ثابت کنی که. بخوای بری شکایت و فلان کلی ...

خیلی طلبکارانه بهم حمله ور شدن شنیدم به بعضی والدین همون کلاس گفتن میرم اداره تا ایشون را از اموزش و پرورش ه اخراج کنند درصورتی که من برام مهم نیست اولا رسمی ان دوما کاری نکردم

چقدر معلمی سخته خدا قوت

خیلی سخته فشار کلاس خودم جدا بود این هم اومد روش واقعا نمیخام تو این زمینه کوتاه بیام میخام آدمش کنم از طریق همین سپاه