2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که از جاریتون دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 103 پست

جاری من هر وقت ما رو دعوت میکنه خونه ش خودش نمیاد سر سفره بشینه تا اخر غذا خودش رو تو اشپزخونه سرگرم میکنه 

من که با شوهرم به این نتیجه رسیدیم تو غذاهاش یه دعایی چیزی میریزه که نمیاد بعضی وقتها که خیلی ضایع هست از تو اشپزخونه با یه ظرف سالاد میاد میشینه سر سفره و خودش رو الکی مشغول میکنه

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....
میدونم منظورم اینه بااینکه مادرش مکملهارو نخورد اما یه بچه سالم و ۴و نیم کیلویی به دنیا اورد...اتفاق ...

اين واكسنا رو باورت ميشه اينجا بعضيا ميگن ضررش بيشتره و دوباره داره تحقيق ميشه واسه واكسنا من انگليسم منم تعجب ميكردم ميگفتم وا بايد بزنيم ولي الان حداقل بيست درصد مردم نميزنن !!!!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درشت بودن و سرحال بودن نشانه ی سلامتی نیس این بچه در مقابل انواع ویروس ها و بیماری ها صدرصد اسیب پذ ...

والااا پسر من با پسر خواهرم هم سنن دقیقا ،بچه خواهرم از بچه من سالم تره با این که من هزاااار جور مکمل و قرص میخوردم....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یبار شام با پدرشوهرم اینا رفتیم خونه ش هییییییچی جولومن نذاشت خداشاهده 

برادرشوهرم رفت همبرگر از بیرون خریدآورد با خواهرشوهرم سرخ کردیم سفره انداختیم اون عین خیالشم نبود رفت تو اتاق با تلفن حرف میزد تا برادرشوهرم رفت تو اتاق دعواش کرد 

اومد اون عین مهمون نشست یه کلام هم باهامون حرف نمیزد 

من فقط ۲لقمه خوردم کشیدم کنار واقعا خجالت کشیدم

یه روز همه دور هم بودیم جاریم عقد بعد ازمیکاپ واینا روز جشنشون شد خالش به من گفت تو که نیاز به ارایشگر نداری ماشالله جاریم یه جوری برگشت به خالش نگاه کرد ک بدبخت همچین جمع شد 

میدونم زیاد شنیدم  ولی چیزی که تو کل دنیا تایید شدس و مورد قبوله رو حق نداریم  خلافشو رو ...

کل دنیاااا؟؟😑

قربونت برم کشورهایی که این واکسن هارو میسازن بععله تایید کردن چون اگه نکنن کاسبیشون از سکه میافته.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اين واكسنا رو باورت ميشه اينجا بعضيا ميگن ضررش بيشتره و دوباره داره تحقيق ميشه واسه واكسنا من انگليس ...

بقول یکی از دوستان ادم میترسه جرات ریسک در مورد همچین مسئله ای رو نداریم..من به شخصه اگر در آینده مشکلی برای بچه پیش بیاد چی؟ حتی در مورد بچه جاریم غذاب وجدان دارم میگم بیشتر اصرار کنم بهش ...خدای نکرده در اینده چیزیش بشه چی

بقول یکی از دوستان ادم میترسه جرات ریسک در مورد همچین مسئله ای رو نداریم..من به شخصه اگر در آینده مش ...

منم باااا این که این همه از واکسن بد شنیدم 

ولی نمیتونم واسه پسرم نزنم انگار یه جور نهادینه شده تو ذهنم که باید باید انجامش بدم 

.....

اگه ب شوهرش سلام کنم میخواد سکته کنه اگه بگم خوبین ؟ میخواد جرم بده.اگه بگم چه خبر؟ تا یه سال باهام ...

هر 3تا رو با هم بگو😂😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نه ازش میترسم.۱۰۰ کیلو وزنشه.‌میترسم بخورتم😁

نمیتونه چون قبلش سکته رو زده😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

جاری من نه تنها عروسی ام نیومد بلکه بعد از عروسی اومد خونه مون و رفت کپی مبلمان و پرده و آینه درآور و میز ... جهیزیه ام رو خرید عید که رفتیم خونه اش شوک شدم 

مادر شوهرم و پدرشوهرم خیلی ناراحت بودن 

من دیگه کلا رفت و آمدم رو محدود کردم

خونه دعوت نمی کنم

بیرون دعوت می کنم

چن بار خواسته بیاد خونه 

گفتم کارگر نیومده خونه تمیز نیس

بریم بیرون یا بیام خونه ات

کلا اعجوبه ترین جاری مال خودمه

هرچی بگم کم گفتم از هنرهاش

اما خیلی دلم براش می سوزه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان