2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که از جاریتون دیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 103 پست

وضعشون خوبه ولی هنوز بهداز ۸ ماه عروسی مارو دعوت نکردن من دعوتشون کردم دوبار نمیدونم چرا بخدا برام مهم نیست ولی گاهی که خودم قصد دعوت دارم همسرم میگه بیخیال اونا مارو دعوت نکردن

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چقد کثیفه من همون لحظه کاندوم و لای ده تا دستمال می پیچم بعدم مبکنم تو نایلون فریزر گره میزن ...

اصلشم همینه

بعد مامانش هر روز بهش سر میزنه یعنی از مامانش خجالت نمیکشه؟

یه بارخونشون دامن پوشیده بودباجوراب پامیشدومینشست سرسفره لباس زیرش معلوم میشد،شوهربی غیرتشم عین خیالش نبود،انقدرضایع بودکه فرداش شوهرم باتعجب پرسیدفکرکردم بیایم خونه خون به پامیکنی!یکیم این بودکه شوهرم نبودمن یه چیزی ازش تعریف کردم گفت اخی  جیگرشو،من به گوشش رسوندم بدم میادازاین حرفش دفعه بعددرحضورخودش به شوهرم گفت جیگرتو،بازم شوهربی غیرتش مثل ماست نگاه میکرد

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
واااا خب میرم دسشویی اون دستمال کثیفو بذارم تو جیبم؟؟؟

آخه گفتی تو دستشویی دستمال نمیذاره!!

منم خیلی وقته از دستمال توالت استفاده نمیکنم چون دکترم گفت ضررش بیشتر از فایدشه، روزی دوبار لباسمو عوض میکنم. 

اینکه با دو تا بچه و اینکه دایم گردش و تفریحه چه جوری وقت میکنه انقدر خونه و زندگی و خودش مرتب و تمیز باشه

کلن خیلی خیلی  فکر کنم برنامه ریزی دقیقی داره

همیشه کنار غذاش سالاد و دسر هست و برای بچه هاش کیک و کوکی و اینا درست میکنه خودش 

جاری من عروسی ام نیومد 

جااااان

کاربریم ترکید شایلین ۱۳۷۰ هستم                                با یه ذکر صلوات مهمانان خفته در خاک رو مهمون کن عزیزم الهی دورت بگردم مادرم که چقدر دلتنگتم بازم به معرفت تو که میای شبا تو رویاهام منکه سرسوزنی از معرفت تو‌رو‌ ندارم مادرم همه کسم به خداوندی خدا همیشه برام زنده ایی
وضعشون خوبه ولی هنوز بهداز ۸ ماه عروسی مارو دعوت نکردن من دعوتشون کردم دوبار نمیدونم چرا بخدا برام م ...

اینکه خوبه

من پام شکسته بود جاریم اومد خونه مامانم عیادتم

یک کیلو پرتقال کیلویی ۳ تومنی اورد برام

با اینکع پولدارن

آبروم جلو مامانم اینا رفففف

آخه گفتی تو دستشویی دستمال نمیذاره!! منم خیلی وقته از دستمال توالت استفاده نمیکنم چون دکترم گفت ...

من هر جا برم دسشویی دستمال میکنم تو جیبم میبرم

نمیشه که خیس شلوارتو بپوشی بشینی هر جا

جاری منم مثلا من ی بشقاب دارم کُپِ همونو دخترخالش داره..میاد انقدرررر تعریف میکنه بعد میگم اره دیگه از واسه منه میگه ععع ندیدم واسه تورو...درحالی ک شام اینا میان میبینه ظرفامو...کلا الکی از طایفشون خیلی تعریف میکنه گنده میکنه اونارو