2777
2789

چون آقا روز تولد منو یادش نبود فردای تولدم اونم از عکسی که گذاشتم یادش افتاد و یه تبریک خشک و خالی گفت(البته کادوم و ۲ماه زودتر داده بود)

وقتیم اعتراض کردم که تولدم یادت نبود گف مهم کادوته که ۲ماه زودتر گرفتی با قلدری همه چیز و تموم کرد.

منم منتظر بودم تا تولدش همین کارو کنم دلم خنک شه.😶😶

نمیخام احساس کنه هرکار کنه برام مهم نیس و فقط اون مهمه...

نظرتون چیه بچه ها....؟؟؟؟؟

فردا تبریک بگو ولی کادو نده.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای اینکه یادش بدی تولدت گرفتن چجوریه میخوای تلافی کردنو یادش بدی.اتفاقا براش کیک بخر و شام خوب درست کن و کلی سورپرایزش کن تا یاد بگیره.سیاست زنانه داشته باش.اتفاقا الان بهش تبریک بگو‌.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
بجای اینکه یادش بدی تولدت گرفتن چجوریه میخوای تلافی کردنو یادش بدی.اتفاقا براش کیک بخر و شام خوب درس ...

ما ۴ سال باهم دوست بودیم..

سال اول براش تو کافه تولد گرفتم سورپرایزش کردم .

روز تولدم منتظر همین چیزا بودم اما هیچی فقط یه کارت هدیه بهم داد.

حتی یکبارم برام کیک نگرف اما من ۳سالشو براش گرفتم .دیگ سال اخر و نگرفتم.

امسال اولین تولدم بود که عقد بودیم و بهم محرم بودیم عهمش منتظر بودم بیاد خونمون اما چشمام به در خشک شد 😔😔

اگه به یاد گرفتن بوداون ۳بار ویاد میگرفت