2777
2789
عنوان

فردا تولد نامزدمه اما میخوام پس فردا تبریک بگم بهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 39 پست
ما ۴ سال باهم دوست بودیم.. سال اول براش تو کافه تولد گرفتم سورپرایزش کردم . روز تولدم منتظر همین چ ...

اشکال نداره تو انجام بده تو دلتو بزرگ بگیر بعضیا دیر چیزیو یاد میگیرن.داستان یه عمر زندگیه نه لج و لجبازی.زن همیشه صبور تر.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مستقیم خواستتو بهش بگو و بگو که ناراحتی البته بذار تولدش رد بشه بعد

گفتمممم چندبارم بحثش پیش اومده گفتم.

اما جوابش همین بود که مهم کادو که زودتر بهت دادم.

هرچی میگم نخیر مهم به یاد بودنه  تو مخش نمیره حرف خودشو میزنه

یعنی چی هدیه تولدتون دوماه پیش گرفتی، یعنی ممکنه الان یه چیزی برات بخره بگه بیا اینم برا هدیه تولد س ...

اخه من یه چیزی میخاستم بهش گفنه بودم فلان چیز و باید برای تولدم بخری .

اونم که عجول طاقت نیاوورده بود زودتر خریده بود برام.

ولی هرسال همون روز تولدم بهم میداد

سلام عزیزم خوبی؟ شما عمل ماموپلاستی انجام دادین؟ یکی از کاربر ها گفت شما انجام دادین میتونم ازتون چن ...

عزیزم من مامو نکردم پروتز گذاشتم. 

بپرس عزیزم اگه بتونم حتما کمکت میکنم🌹

عزیزم من مامو نکردم پروتز گذاشتم.  بپرس عزیزم اگه بتونم حتما کمکت میکنم🌹

دنبال یه پزشک خوب هستم عزیزم‌ . و اینکه من خیلی میترسم از بیهوشی از اون لوله ها که میذارن توی سینه واسه تخلیه خونابه و... شما بعد از چندوقت تونستی سر پا بشی؟

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐