2777
2789
عنوان

تهوع شديد در هفته آخر بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 36 پست
سلام عزيزم  ميشه دكترى كه تحت نظر بودى رو معرفى كنى ممنونم 🙏🙏

دكتر مريم انصاف گو من تو بيمارستان آتيه پيششون ميرفتم البته مطبشون تو يوسف آبادم هس. واسه سزارين تو بيمارستان تنديس انجام ميدن خيلي دكتر خوبيه ماهه ماه مسئوليت پذير و آروم و مثه اسمش با انصاف و ماهر خيلي هم مهربونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تهوعت ب زایمانت ربط داشت؟ منم هفته ۳۶ هفته و ۶ روزمه تهوع دارم و بی اشتها شدم

نه عزيزم به خاطر زايمان نبود دكترم ميگفت طبيعيه نگران نباش و سر موقع هم زايمان كردم يه عده ميگفتن به خاطر موي بچه هس كه بچه منم خيلي مو زياد داشت حالا نميدونم خرافاته يا نه

نه عزيزم به خاطر زايمان نبود دكترم ميگفت طبيعيه نگران نباش و سر موقع هم زايمان كردم يه عده ميگفتن به ...

سلام عزیزم خوبی گل پسرت مبارک باشه عزیزم😍 میگم یه جا دیدم هموزیگوت هستی اخه منم هموزیگوتم میگم تو بارداری قرص و آمپول چیا مصرف کردی برای جلوگیری از سقط ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم😘😘

سلام عزیزم خوبی گل پسرت مبارک باشه عزیزم😍 میگم یه جا دیدم هموزیگوت هستی اخه منم هموزیگوتم میگم تو ب ...

سلام عزيزدلم ممنون خوبم شما خوبي؟؟ مرسي ايشالله قسمت شما بشه عزيزم يه ني ني ناز و خشكل. بله منم هموزيگوت بودم كه قبلا يه سقط داشتم سر اين بارداريم دكتر بهم از دو ماه قبل بارداري يعني از دوران اقدامم بهم قرص آسپرين داد كه تا آخر بارداريم مصرف ميكردم. البته بهم گفته بود شايد بهت آمپول هپارين بدم تا زمانيكه قلب بچه تشكيل شه ولي من وقتي باردار شدم و رفتم سونو جنين قلب داشت به خاطر همون بهم ديگه آمپول نداد فقط قرص آسپرين داد. نگران نباش چيز مهمي نيس با آمپول و قرص رفع ميشه

سلام عزيزدلم ممنون خوبم شما خوبي؟؟ مرسي ايشالله قسمت شما بشه عزيزم يه ني ني ناز و خشكل. بله منم هموز ...

مرسی عزیز دلم😘😘 واقعا چقدر عالی که با قرص و آمپول درمان میشه خیلی خوشحالم برات عزیزم یعنی شما فقط آسپرین مصرف کردی چیز دیگه ای دکتر بهت نداد ویتامینی چیزی ؟

ويتاميناي ديگه اي هم بود كه كه به همه خانوماي باردار ميدن و همه بايد مصرف كنن مثه مولتي ويتامين و كلسيم و ويتامين D و فوليك اسيد ولي غيراز اينا من آسپرين هم مصرف ميكردم به خاطر هموزيگوت بودنم و خداروشكر مشكلي پيش نيومد و خيلي بارداري خوبي هم داشتم تا لحظه زايمانم