2777
2789
عنوان

تهوع شديد در هفته آخر بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 36 پست
قربونت برم مرسي چشم حتما. واسه منم دعا كن با اين شرايط كورونا كه ميخوام برم بيمارستان بخيري بگذره زا ...

اره بخدا منم همش ب این ویروسه لعنتی فکر میکنم انشاا..ب خیر و خوشی زایمان کنیم بچه هامون در امان باشن فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا منم همش ب این ویروسه لعنتی فکر میکنم انشاا..ب خیر و خوشی زایمان کنیم بچه هامون در امان باشن ...

شانس ماهاس ديگه همچيني موقع زايمان ما اين ويروسه شايع شد. واقعا خدا بخير كنه🙏🙏

استارتر عزیز انشالله بسلامتی زایمان کنی .چطور سزارینت میکنه مگه نمیگن انجام نمیدن

ممنونم عزيزم سلامت باشين. من شرايط زايمان طبيعي رو دارم بچه هم سرش رو به پايين اومده تو لگن ولي از ترسم به دكتر گفتم منو سزارين كنه دكترم كلي باهام غر ميزنه ولي اونجوري نيس كه بخواد اجبار كنه بيمارستان خصوصي معرفي كرد بهم كه فقط اونجا سزارين انجام ميده 

عزیزم خدا رو شکر زایمان کردی و نی نی اومد بغلت از بیمارستان تندیس راضی بودی؟؟

آره گلم يه ماهه كه زايمان كردم. خداروشكر واقعا بيمارستانش عالي بود من خيلي خيلي راضي بودم پرسنل و پرستاراش فوق العاده مسئوليت پذير و مهربون بودن. تو اين شرايط ويروس كرونا اين بيمارستان خيلي تروتميز و استريليزه بود. من موقع زايمانم تازه اين ويروسه كرونا شايع شده بود ملاقاتي راه نميدادن و خيلي محيطو ضدعفوني ميكردن. 

آره گلم يه ماهه كه زايمان كردم. خداروشكر واقعا بيمارستانش عالي بود من خيلي خيلي راضي بودم پرسنل و پر ...

سلام عزيزم 

ميشه دكترى كه تحت نظر بودى رو معرفى كنى

ممنونم 🙏🙏