2777
2789
عنوان

گلاب به روتون.ببخشید ولی آیا اسهال آبکی و سرفه از علائم کوروناس؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 58 پست
پس نداری مهمترینش تبه

الهی خدا از دهنت بشنوه..امروز جا به جایی داشتم.با کلی امید و آرزو.خونه جدید اجاره کردیم .که کمی بزرگ تر باشه عید اقدام کنیم به بارداری..

ولی این علائمم  و این ویروس کوفتی دپرسم کرده🌻😭😭😭😭😭

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
بابا هر علائمی که کرونا نیست منم کل بدنم درد میکنه تو خونه هم ۱ هفتس بیرون نیونوم یعنی کرونا دارم،؟ا ...

این تعطیلیا و مواظبتا باید تا کی‌ باشه؟؟

با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران پرسیدم از دکتر و پذیرش گفتن فوتی هم داشتیم میگم نکنه پخش شده باشه تو هوا من گرفته باشم

خدا نکنه...از کجا گرفته بودن خدا رحممون کنه

با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎
چیزی ندیدم فقط دکترهایی که میرفتن میومدن بعضی هاشون لباس مخصوص بودن از اینا ک نشون میده سر تا پا سفی ...

چرا رفتی آخه اونجا.

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
چیزی ندیدم فقط دکترهایی که میرفتن میومدن بعضی هاشون لباس مخصوص بودن از اینا ک نشون میده سر تا پا سفی ...

وای دیدن همون لباسا کافیه ادم سنکوب کنه  

نه بابا اومدی مگه دستاتو با صابون نشستی

مرا عهدیست با جانان...
دقیقا بخدا یه سرفه الکی میکنم توهم کرونا برمیدارم😂

آره بابا معاون وزیر بهداشت گفته خیلیا میگیرن خوب میشن و اصلا متوجه نمیشن 

مث سرماخوردگی 

مث همیشه ما بازم عنشو درآوردیم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

این تعطیلیا و مواظبتا باید تا کی‌ باشه؟؟

من نمیتونم بمونم خونه.الان فردا باشگاه دارم😔

یا مادر شوهرم شب دعوتم کرده

الهی خدا از دهنت بشنوه..امروز جا به جایی داشتم.با کلی امید و آرزو.خونه جدید اجاره کردیم .که کمی بزرگ ...

نه بابا سرما خوردی سرفه خشک تب استفراغ و اینا علایمشه یه کته ماست درست کن و موز بخور سرفه هم زیاد اب نمک قرقره کن

بابا هر علائمی که کرونا نیست منم کل بدنم درد میکنه تو خونه هم ۱ هفتس بیرون نیونوم یعنی کرونا دارم،؟ا ...

الهی همه سلامت باشن من و خانوادمم توشون