۳ روزه سرفه دارم از دیروز صبحم گلاب به روتون اسهال آبکی میرم.
سرفمم خش داره مثلا گلوم چرک کرده باشه.
گاهی با خلط گاهی بدون خلط
ببخشید دیگه. این وقت شب هیچکس نیس که باهاش حرف بزنم آروم شم جز شماها😭😭😭😭😭😭😭😭😭
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
الهی خدا از دهنت بشنوه..امروز جا به جایی داشتم.با کلی امید و آرزو.خونه جدید اجاره کردیم .که کمی بزرگ تر باشه عید اقدام کنیم به بارداری..
ولی این علائمم و این ویروس کوفتی دپرسم کرده🌻😭😭😭😭😭
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی ندیدم فقط دکترهایی که میرفتن میومدن بعضی هاشون لباس مخصوص بودن از اینا ک نشون میده سر تا پا سفی ...
چرا رفتی آخه اونجا.
بابا هر علائمی که کرونا نیست منم کل بدنم درد میکنه تو خونه هم ۱ هفتس بیرون نیونوم یعنی کرونا دارم،؟ا ...
الهی همه سلامت باشن من و خانوادمم توشون