2777
2789
عنوان

گلاب به روتون.ببخشید ولی آیا اسهال آبکی و سرفه از علائم کوروناس؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 58 پست

من فقط اینو میدونم که اگه تلقین کنیم و بترسیم همه علائمش پیدا میشه واسمون. اسهالم میگیریم از استرس

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا سرما خوردی سرفه خشک تب استفراغ و اینا علایمشه یه کته ماست درست کن و موز بخور سرفه هم زیاد اب ...

۰😔😔😔😔

آده خواهر اصلا انقد ترسیدم.

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
باشگاه نرو.واجب نیس که

😔

خونه مامانم و مادر شوهرم چی🤔

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
ابکی؟ مگه سوپه

خخخخخخخخخخ وااالا

حالا اونجارو برو ولی زیاد نزدیکشون نشو منکه خودم خیلی جاها رفتم این چندروزه فعلا کا خبری ازش نبوده

👌👌👌👌👌

آره واقعا نمیشه خودمونو حبس کنیم.شوهر من آراشگره در روز ۳۰ تا مشتری راحت میبینه😔

نترس بابا هر گردی گردو نیست 😊

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰خلاصه دیگه اگه از من تایپیکی ندیدین حلالم کنید😔😔😛😛😛

بدون شوخی ته دلم آشوب بود واقعا باز یه کم بهتر شدم.میگم دکتر متخصص داخلی عمومی برم؟ چون بیمارستان میترسم

من تازه پریشب عروسیم رفتم.فکر کن

خخخخخخ ایول داری