2777
2789
عنوان

غذای سالم و خونگی

304 بازدید | 21 پست

سلام مادرای عزیز من پسرم دو سال و نیمه هستش و برای خودم  غذای فست فودی و بیرونی مضر چون سندروم روده تحریک‌پذیر دارم و اذیت میشم 

اما گهگاهی میخورم مثل سوسیس کالباس سوخاری پیتزا ساندویچ مخصوص سوسیس کالباس اذیتم می‌کنه 

می‌خوام کم کم به سمت سالم خوری بیام و همینطور غذاهای متنوع با سبزیجات و پروتئینی و گوشت و مرغ درست کنم 

هم پسرم غذای خوبی بخوره 

البته پسرم اینایی که میگم رو نمیخوره چیزایی که دوست داره برنج و خورشت و سیب زمینی سرخ شده اس مثلا سبزیجات و تخم مرغ آبپز یا سیب زمینی آبپز رو نمیخوره

بهم بگید لیست خریدم چجوری باشه و چه غذاهایی درست کنم که مقوی و سالم باشه مخصوصا وعده صبحانه که مهمه من الان کالباس خوردم 😫و تهوع گرفتم

پسرم پنیر و ماست و کره و اینا هم نمیخوره

آش بلغور

سوپ جو

نیمرو با خرما تفت داده کنارش خیلی مقوی و خوشمزس

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن فست فود رو به حداقل برسونی 

صبحانه هم خامه و عسل و پنیر و مربا و تخم مرغ 

تو وعده های غذاییت کوکو سیب زمینی ، کوکو بادمجان ، کوکو سبزی رو جا بده 

سر سفره سبزی خوردنی داشته باش و همراه غذا بخور 

پسرت هم اگه بد غذا هست ، براش مثلا از این ظرف های غذای کودک که طرح های فانتزی داره بگیر با قاشقش شاید اینجوری تشویق بشه به خوردن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

من واسه پسرم نون تخم مرغی درست میکنم خیلی دوست داره تخم مرغ و شیر و نمک و فلفل تو ظرف میریزم یه تیکه نون تست میزنم تو این تخم مرغ و شیر بعد با روغن زیتون سرخ میکنم خیلی خوشش میاد البته منم دوست دارم خوشمزه میشه 

پنکیک هم خیلی سالمه و مقویه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

صبحانه: تخم مرغ (آب پز، نیمرو، به شکل املت یا با قارچ)، ارده و خرما، خامه و عسل طبیعی، نان و پنیر و گردو، عدسی، اوت میل

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

باید زیر نظر پزشک تغذیه ،باشی .

اینترنتی دکترای تغذیه شهید بهشتی و دانشگاه تهران رو انتخاب کن .غذا خیلی مهمه .روح و روان و قد همه بستگی به غذا داره ..من خودم پیشنهادم دکتر حامد محمدی .البته اول بپرس برای بچه ها هم انجام میده یا نه .حالا اگر وقت نداد یا هر چیز دیگه .آنلاین پزشک های تغذیه این دوتا دانشگاه رو سرچ کن .بنظرم همه ی ما باید اصلاح تغذیه داشته باشیم .حتما که به لاغری نیست یا تناسب اندام .این همه کیست ، مشکلات اعصاب و روان ، کبد چرب ، از چیه ؟؟تغذیه ی نامناسب 

چی بهش دادی ک این چیزارو نمیخوره؟

از اول نیمرو میخورد الان همونم نمیخوره الان صبحانه یا سیب زمینی سرخ شده یا اش برنج که برنج و شوید با هم میپزن یا نون خالی و خرما میخوره گاهی هم شیر موز میدم با نون خالی نمیخوره هرچی درست میکنم