2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام.سوتــــــی برادر شــــــوهرم😐+عکـــــس

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سریال میداد خانوم شمالی بود به خب میگفت خا شاید اینام دارن به اون زبون میگن

یه سریال میداد اونوقت یعنی چی؟؟؟!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
من خودم عمم همسنمه عمومم همسن داداشمه یعنی بابامو خدابیامرز بابابزرگم باهم توافق کرده بودن 😂😂

من ی دایی دارم 1/5سال از خودم کوچیکتره...... بعد ک مامانم خواهر کوچیکمو حامله بوده میترسیده ب مامانش بگه.. وقتی مامانجونم میفهمه مامانم حامله س میگه منم مخام یکی دیگه بیارم.. دیگه مامانم تهدید میکنه پامو خونتون نمیذارم. وگرنه بزرگوار هنوز مشغول بچه زاییدن بود اخه الان 9تا نوه دار فکر اگ مخاست باهرکدومشون ی بچه بزاد چیمیشد

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند
کوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکو ...

ابــــــــــلفـــــــــــضل

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁