2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام.سوتــــــی برادر شــــــوهرم😐+عکـــــس

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 90 پست
قضیه این«خا» چیه دقیقا؟؟؟!!!!! جدیدا به دایره لغات پارسی زبانان اضافه شده؟؟؟!!!!

مازندرانیا به باشه می گن خا حالا این عزیز به چه منظور می گه نمی دونم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از چي مياد؟؟؟چيكار كنيم خونمون خلتي نشه؟؟

غذا های سودایی نخورین سبزیجات زیاد بخورین 

بادمجان رب گوجه غذاهای سرخ کردنی خیلی سودایی هستن یا مثلا چیپس پفک گوشت گاو بر خلاف گوشت گوسفند خیلی سوداییه توی نت سرچ کنید چیزای سوداییو گفته اینایی گ گفتم از همشون بیشتر سودا دارن

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

والا نکته جالب سن برادر شوهرت بود😂😂😂

اره واقعا..من پسرم پنج سالش..ی برادر شوهر سه ساله هم باش😆

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
حــــــــالا این آقــــــــا نشسته یک ساعت گریه میکـــــــنه که چینی کـــــــرونا داره نمیخوام بمیرم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
همون شب بخصوص هماهنگ می کردن پدر وپسر 😂😂😂😂😂دقیقا منو سه تا از دختر عمو ها هم سنیم تفاوت سنی دو ...

😂😂😂😂چ باحال ،حالا یه مدت پیش یه عکس دیدم سه تا خواهر هرسه تاشون تویه روززایمان کرده بودن هرسه تاهم پسر 😁😂

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

من وقتی خواهر بزرگم ازدواج کرد ابجی کوجیکم 6 ماهش بود بعد نراسم این ابحیم از خواب بیدار شد مامانم بقلش کرد رفت که عکس بگیره و ...گفتن این کیه؟ مامانم گف خواهر زن داماد

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
نمیخواست کرونا بگیره😕

وایی بهش میاد خیلی شیطون باشه

خدا حفظش کنه برات😂

چند سال دیگه خودت باید براش استین بالا بزنی با این سنش

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!